Försäljning

Måndag – Fredag

08:00 – 17:00

Verkstad

Måndag - Fredag

07:00 - 16:00

Verkstad telefontid

Måndag - Torsdag

06:30 - 16:30

Fredag

06:30 - 16:00

Bokad tid service/reparation

Måndag - Torsdag

16:00 - 18:00

Lördag

07:00 - 14:00

Reservdelar

Måndag – Torsdag

07:00 – 16:30

Fredag

07:00 - 16:00

Scania Assistance

Måndag - Fredag

16:00 - 07:00

Lördag - Söndag

Jour

Scania Fleet Management

Få högre fordonstillgänglighet, bättre säkerhet och lägre driftkostnader med Scania Fleet Management. I portalen får du statistik över din egen fordonspark presenterat på ett enkelt sätt.

Redan vid små justeringar av en erfaren förares körvanor är bränslebesparingar på upp till 10 procent möjliga. Scanias analysverktyg hjälper dig att hålla koll på bränsleförbrukning och körbeteende.

Scania

Scania Fleet Management erbjuder tre olika tjänstepaket: Uppföljning, Kontroll och Data Access som var och ett bör kombineras med färdskrivartjänster. För att starta tjänsterna behöver fordonet vara utrustat med en Scania Communicator, vilket är idag standard i alla nya lastbilar och bussar. Enheten samlar in information från fordonet och skickar information för analys och presentation på t.ex. My Scania.

Full kontroll i Scania Fleet Management-appen

Med appen kan du smidigt följa aktiviteterna i Scania Fleet Management och på så sätt få full kontroll, även när du inte är vid en dator.

Läs mer om Scanias analysverktyg Läs mer om Scanias Fleet-appen Scania Fleet app i Appstore Scania Fleet app i Google Play

Scania Driver-appen

Scania Driver ger dig som förare tillgång till all information du behöver för en smidig och säker resa, direkt i din mobiltelefon. Med hjälp av appen kan du vara säker på att fordonet är i gott skick, säkert och redo för nästa resa. Appen hjälper dig också att förbättra din körning så att du minimerar utsläppen och bidrar positivt till ditt företags resultat.

Läs mer om Scania Driver-appen

My Scania

Varje Scania vi tillverkar är full av smart teknik, avancerade sensorer och uppkopplade möjligheter. Det innebär att vi idag har hundratusentals konstant anslutna fordon och motorer i drift över hela världen. De ger oss tillgång till data som inte bara hjälper oss att förbättra vårt utvecklingsarbete utan även gör det möjligt att skapa tjänster som levererar direkt affärsvärde.

Läs mer om My Scania

Vill du veta mer?

Fråga mig!

Jag kan det mesta om Scania Fleet Management. Lämna dina kontaktuppgifter här så hör jag av mig. /Gunilla

  • Hidden