Försäljning

Måndag – Torsdag

08:00 – 18:00

Fredag

08:00-17:00

Lördag

10:00-14:00

Märkesverkstad

Måndag – Torsdag

07:00 – 18:00

Fredag

07:00 – 17:00

Lördag

10:00 – 14:00

Skadeverkstad

Måndag – Torsdag

07:00 – 16:00

Fredag

07:00 – 15:00

Lunchstängt 12:00-13:00
Tidsbokning gäller alla dagar

Allmänverkstad

Måndag – Torsdag

07:00 – 16:00

Fredag

07:00 – 15:00

Lördag

07:00 – 15:00

Lunchstängt 12:00 – 13:00

Däckverkstad

Måndag – Fredag

07:00 – 16:00

Lunchstängt 12:00-13:00

Reservdelar

Måndag – Fredag

07:00 – 17:00

Europcar

Måndag – Fredag

07:00 – 17:00

Integritetspolicy

Här kan du ta del av vår integritetspolicy.

När sparar vi personuppgifter?

Vi sparar personuppgifter när du exempelvis använder dig av våra formulär på vår hemsida för att kontakta oss, när du bokar tid för/utför ett arbete på vår verkstad samt när du gör en bilaffär hos oss.

Vad sparar vi för uppgifter?

När du bokar tid för eller får en verkstadstjänst utförd av oss, alternativt gör en bilaffär så sparar vi personuppgifter så som namn, adress, telefonnummer och e-post. I de fall det krävs sparas också personnummer och registreringsnummer (till exempel för att kunna registrera en bil du köper av oss, teckna försäkring, skriva avbetalnings-/leasingkontrakt etc).

Hur länge sparar vi dina uppgifter?

Beroende på vad som ligger till grund för en behandling av dina personuppgifter sparar vi dina personuppgifter under olika lång tid. Vi sparar inte dina uppgifter längre än vad vid har rätt till enligt rådande dataskyddslagstiftning, annan relevant lagstiftning, regler och riktlinjer från olika myndigheter eller rekommendationer från branschorgan.

För vilka ändamål behandlar vi dina uppgifter?

Vi lagrar dina personuppgifter för att genomföra och hantera bokningar, köp, betalningar, returer och reklamationer. Vid köp mot faktura eller delbetalning kan vi eller samarbetspartner göra en sedvanlig kreditupplysning. Uppgifterna kan även användas för marknadsföring eller kundundersökningar. Genom att genomföra ett köp eller en bokning samtycker du även till att vi skickar information till dig, via e-post, sms eller på annat sätt. Det kan exempelvis vara erbjudanden som är anpassade för dig, inkallelser till service, garantikampanjer, däckbytardagar etc.

Vem lämnar vi ut uppgifter till?

Vi lämnar ut uppgifter till samarbetspartners för att genomföra betalningar och leveranser samt för att kunna ge dig personlig information och erbjudanden. Vi lämnar ut dina kontaktuppgifter och fordonsuppgifter till fordonstillverkare och generalagenten för respektive fordonsmärke. Det är framförallt fordonsinformation som lämnas ut, men för att hantera återkallelser och garantiärenden förekommer även att kontaktinformation utlämnas till dessa aktörer för exempelvis kundundersökningar.

Vi kan också komma att lämna ut uppgifter till exempelvis försäkringsbolag i samband med hanteringar av skadeärenden eller liknande.
Personuppgifter kan också komma att lämnas ut om det är nödvändigt för att följa gällande lagkrav eller krav från myndigheter.

Hur skyddar vi dina uppgifter?

All vår data lagras med hög säkerhet i alla led. Tillgång till system med personuppgifter är styrt på personnivå och alla medarbetare har fått utbildning i hantering och säkerhet. Skulle vi mot förmodan misstänka att ett dataintrång har skett eller att några uppgifter riskerat att komma i orätta händer så rapporteras detta direkt till Datainspektionen.

Hur kan du påverka behandlingen?

  • Du har rätt att när som helst få information om vilka uppgifter vi behandlar.
  • Du har rätt att när som helst återkalla hela eller del av ett lämnat samtycke om behandling av personuppgifter. Återkallelsen av ditt samtycke får dock ingen effekt på vår behandling av dina personuppgifter för tiden innan återkallelsen ägde rum. Du har också rätt att när som helst invända mot behandlingen av dina personuppgifter för direktmarknadsföring eller profilering.

Kontakt/ansvar

Om du har frågor eller vill utöva dina rättigheter kan du skicka mail till oss på info@motorcentralenumea.se eller ringa till 090-15 39 00 och be att få prata med vårt dataskyddsombud.