VW Transporter

Nu slipper du välja.

Nu finns Crafter med kombinationen 4MOTION och automatlåda. Med andra ord slipper du välja mellan två bra saker, fyrhjulsdriftens fördelar eller auto- mat-lådans bekvämlighet. Båda är bra var och en för sig, men ännu bättre tillsammans. Men det finns även flera andra anledningar till att Crafter på kort tid blivit mycket populär.

Skåpversionen av Crafter finns i flera olika storlekar. Välj mellan tre olika längder och tre olika takhöjder med lastvolym på upp till 18,4 m3. Till alla versioner kan du välja mellan 6-växlad manuell växellåda och 8-stegad automatlåda.

Du kan även få Crafter med flera olika säkerhets- och assistanssystem, bland annat Multikollisionsbroms, Sidvindsassistent, Parkeringsassistent och Släpvagnsassistent.

Crafter Skåp TDI 177 hk 4MOTION & Automat från 358 800 kr eller 2 820kr/mån

Crafter Skåp 102 hk TDI från 259 600kr eller 2.040kr/mån

 

Något i hästväg.

Årets pickup för sjätte gången: Amarok.

Ingenting på utsidan skvallrar på allvar om vad som döljer sig därinunder. Den ser ut som tidigare. Har precis samma system för fyrhjulsdrift. Dels den inkopplingsbara med manuell växellåda och lågväxel och dels 4MOTION, den permanenta fyrhjulsdriften med Torsendifferential. Den har samma utmärkta terrängegenskaper och fantastiska lastförmåga som tidigare. Något som gör att den klarar över 800 kg last vid 45 graders lutning och har en släpvagnsvikt på upp till 3,5 ton. Hemligheten gömmer sig under huven. Där finns en ny ännu starkare V6-motor på 258 hk, som med tillfällig overboost kan ökas till 272 hk. Även vrid- momentet är högre, från tidigare 550 till 580 Nm. Provkör mycket försiktigt.

Amarok Highline V6 TDI 258hk 

Pris från 344 900 kr eller 2 710 kr* i månaden.

Bränsleförbrukning Amarok vid blandad körning från 8,4 l/100 km, 220 g CO2/km. *Volkswagen Leasing exklusive moms 36 mån, 1.500 mil/år, 30% särskild leasingavgift, 47% restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS basränta (juni 2018). Vi reserverar oss för eventuella prishöjningar. Bilen på bilden är en Amarok Aventura V6 TDI 258 hk och kostar från 423.200:– exkl moms.

Sveriges bästa laguppställning.

Volkswagen är officiell bilpartner till Allsvenskan och Superettan. Det finns flera likheter mellan fotboll, företag och bilar. I grunden handlar det om att skapa den bästa möjliga laguppställningen. Personer som är bra på olika saker och kompletterar varandra. Inom Volkswagen tänker vi på precis samma sätt. Vi har Sveriges populäraste program av transportbilar. Alla med lite skilda egenskaper och fördelar för att kunna passa olika företags behov. Precis som ett fotbollslag behöver en kombination av snabba, starka och uthålliga spelare har vi transportbilar med samma kännetecken. Möt lilla kvicka Caddy, trotjänaren Transporter, kraftfulla Amarok och bjässen Crafter.

Vilken av dem passar in i ditt lag?

Crafter, pris från 256 500 kr ex moms.

Amarok, pris från 286 240 kr ex moms.

Transporter, pris från 249 360 kr ex moms.

Caddy, pris från 134 160 kr ex moms.

 

En bil med två rum och kök.

Volkswagen California är fylld med smarta lösningar som gör den perfekt för boende på helger och under semestrar samtidigt som du kan använda den som en vanlig bil i vardagen. Den erbjuder sängar, bord, sittplatser, och förvaring. I versionen Ocean finns kök med gasplattor, kylbox, och färskvattentank. Den övre sovplatsen har en säng med ribbad botten som är 120 x 200 cm och en läslampa med böjbar arm. Eftersom taket är uppfällbart kan du sitta upprätt i huvudändan av sängen. Det nedre sovytan är 114 x 200 cm och kan fällas uppåt för att ge ett större lastutrymme.

California har ekonomiska motorer med bra prestanda som är certifierade enligt EU 6-standard. Alla med BlueMotion Technology. Den finns med en rad avancerade säkerhets- och assistanssystem, något som underlättar körningen och hjälper till att undvika olyckor vid oväntade situationer. En del av de här systemen är standardutrustning på vissa modeller, medan andra finns som tillval.

Pris från 409 680 kr exkl moms

 

Det bästa av det mesta.

Transporter Twin Cabin Executive TDI 204 DSG 4MOTION.

Nu har vi försett en Transporter Twin Cabin med allt du kan önska dig av en riktigt välutrustad transportbil. Förutom ett väl tilltaget lastutrymme har den generöst med plats för fem personer som sitter bekvämt i justerbara enkelstolar.
Den har TDI-motor på 204 hk, DSG automatlåda, 4MOTION, Komfort-paket, Pluspaket, extra isolering och mycket mer. Det är därför den fått tillnamnet Executive.

Pris från 479 000 kr
Företagsleasing från 3758 kr/mån

 

 

Transporter R Edition

Äkta arbetsglädje.

Det är stor skillnad mellan att glida fram i ett schysst skåp i stället för att skramla fram i en plåtlåda. Rullar det på som det ska i firman kan det vara dags att lägga en slant på en riktigt bra arbetsmiljö. Till exempel Volkswagens nya specialmodell, Transporter R Edition, som finns i en begränsad upplaga. Den innehåller det mesta du kan önska dig av en modern och bekväm arbetsplats. Den har en 204-hästars TDI-motor, DSG automatlåda och en omfattande utrustningslista som standard. Du kan också lägga till Volkswagens fyrhjulsdrift, 4MOTION.

Pris från 399 000 kr (ordinarie 421 500 kr) eller från 3140 kr/mån

 

mot_vw

Crafter VolyMax.

Det här svenskbyggda skåpet finns i lastvolymer mellan 14,6 och 19,6 m3. VolyMax har en rymlig förarhytt och har bland annat klimatanläggning, centrallås, elhissar och elspeglar som standard- utrustning. Den starka och smidiga konstruktionen har bakstam i rostfritt stål, lättviktslaminat i väggarna, ny golvkonstruktion och en ny bakgavel-lyft från Zepro. Konstruktionen av den nya bak- gavellyften gör dessutom att den kan servas hos de flesta Volkswagenverkstäderna. Crafter VolyMax har ståhöjd i skåpet och bakgavellyften gör att lastningen blir både enkel och effektiv.

Månadspris fr. 2.870 kr

Pris fr. 366 200 kr 

2017-06-20-MOT-Caddy-Proline

Välutrustad Caddy.

Nu finns Sveriges populäraste skåpbil i en välutrustad version till ett riktigt förmånligt pris med garanterat restvärde. Förutom den omfattande standard- utrustningen har vi försett den med både komfortpaket och dragkrok. Du behöver inte betala någon kontantinsats och får en riktigt låg månadskostnad. Utrustad med bland annat: Parkeringsvärmare med tidur och fjärrkontroll, Klimatanläggning, Multifunktionsdisplay, Front Assist med City nödbromsfunktion, Läderklädd multifunktionsratt, Radio Composition Colour, Bluetooth med handsfree, Farthållare och Dragkrok.

Leasing för endast 1 990 kr/mån*
Kontantpris: 149 900 kr.
All-in för endast 2 571 kr.

2017-05-08-MOT-Caddy-Edition-35

Populärast i 35 år.

Nu firar Sveriges populäraste transportbil 35 år. Tiden går fort när man är framgångsrik. För att uppmärk-samma födelsedagen har vi tagit fram en jubileums-version av Caddy. En bil som har karakteristiska drag så att den utmärker sig lite extra på vägarna. Till exempel svart tak och svarta glanssvarvade lätt-metallfälgar. Vi har också fyllt den med en hel del utrustning, bland annat Servotronic servostyrning och Front Assist med nödbromsfunktion. Du kan få din Edition 35 med bensin-, diesel- eller gasmotor med olika motorstyrka. Kom in och provkör.

Caddy Edition 35 TDI 150 hk
Från 219 800 kr
Från 1 720 kr/mån

Caddy Edition 35 TSI 84 hk
Från 157 920 kr
Från 1 240 kr/mån

2017-04-11-MOT-Transporter-Pickup

Lastar mycket. Plats för många.

Den här versionen av Transporter ger dig möjlighet att ta med fler personer i bilen samtidigt som du fortfarande har en stor flakyta med plats för mycket utrustning eller material. Du kan beställa bilen med plats för 5 eller 6 personer. Multifunktionsdisplay med trötthetsdetektering och en fast 3-sitssoffa i baksätet är standard. Den har också Blue Motion som innebär start-stoppsystem, bromskraftåter-vinning och lågfriktionsdäck. Komfortpaket och Pluspaket finns som tillval. Dessutom kan du välja bland flera nya system för förarassistans och olika radio- och navigationssystem som du kan styra från multifunktionsratten.

Transporter Pickup DH TDI 2.0 102 hk
Fr. 260 000 kr