VW Transporter

Transporter R Edition

Äkta arbetsglädje.

Det är stor skillnad mellan att glida fram i ett schysst skåp i stället för att skramla fram i en plåtlåda. Rullar det på som det ska i firman kan det vara dags att lägga en slant på en riktigt bra arbetsmiljö. Till exempel Volkswagens nya specialmodell, Transporter R Edition, som finns i en begränsad upplaga. Den innehåller det mesta du kan önska dig av en modern och bekväm arbetsplats. Den har en 204-hästars TDI-motor, DSG automatlåda och en omfattande utrustningslista som standard. Du kan också lägga till Volkswagens fyrhjulsdrift, 4MOTION.

Pris från 399 000 kr (ordinarie 421 500 kr) eller från 3140 kr/mån

 

mot_vw

Crafter VolyMax.

Det här svenskbyggda skåpet finns i lastvolymer mellan 14,6 och 19,6 m3. VolyMax har en rymlig förarhytt och har bland annat klimatanläggning, centrallås, elhissar och elspeglar som standard- utrustning. Den starka och smidiga konstruktionen har bakstam i rostfritt stål, lättviktslaminat i väggarna, ny golvkonstruktion och en ny bakgavel-lyft från Zepro. Konstruktionen av den nya bak- gavellyften gör dessutom att den kan servas hos de flesta Volkswagenverkstäderna. Crafter VolyMax har ståhöjd i skåpet och bakgavellyften gör att lastningen blir både enkel och effektiv.

Månadspris fr. 2.870 kr

Pris fr. 366 200 kr

 

mot_vw2

För att svenskt väder växlar.

De flesta som lärt känna nya Crafter är imponerade av bekvämligheten, hur smidig den är att köra och alla utrustningsmöjligheter. Förmodligen är det därför den blev vald till Van of the Year 2017. Nu finns Crafter dessutom med 4MOTION fyrhjulsdrift eller automatlåda. Den som har de senaste svenska vintrarna i minne förstår vad fyrhjulsdriften betyder för att leveranser ska komma fram när snöovädren härjar som värst. Den 8-stegade automatlådan gör att körningen blir ännu enklare. Skåpversionen av Crafter finns i flera olika storlekar. Du kan välja mellan tre olika längder och tre olika takhöjder med en lastvolym på upp till 18,4 m3 och en total-vikt upp till 5 ton.

Pris från 331 600 kr

Månadspris från 2.460 kr

 

Transportmagasinet

Transportmagasinet #2 2017

I det senaste numret av Transportmagasinet kan du ta del av nya erbjudanden och kampanjer från Volkswagen Transportbilar. Du kan även läsa om Bingo Rimérs oförglömliga dygn i Lofoten tillsammans med en Volkswagen California, följa med på en 35-årig resa med Volkswagen Caddy och ta del av historien om en helt vanlig bilhall utanför Stockholm, men med en ovanlig approach. Det och mycket mer hittar du via den här länken: http://bit.ly/2vFnXUd

2017-06-20-MOT-Caddy-Proline

Välutrustad Caddy.

Nu finns Sveriges populäraste skåpbil i en välutrustad version till ett riktigt förmånligt pris med garanterat restvärde. Förutom den omfattande standard- utrustningen har vi försett den med både komfortpaket och dragkrok. Du behöver inte betala någon kontantinsats och får en riktigt låg månadskostnad. Utrustad med bland annat: Parkeringsvärmare med tidur och fjärrkontroll, Klimatanläggning, Multifunktionsdisplay, Front Assist med City nödbromsfunktion, Läderklädd multifunktionsratt, Radio Composition Colour, Bluetooth med handsfree, Farthållare och Dragkrok.

Leasing för endast 1 990 kr/mån*
Kontantpris: 149 900 kr.
All-in för endast 2 571 kr.

2017-05-16 MOT Folkabussen

Folkabussen fyller 70 år.

För 70 år sedan föddes idén till dagens Transporter och Multivan. En bil som med tiden bland annat förvandlades till den omtyckta Folkabussen. För att fira har vi tagit fram en specialversion av dagens motsvarighet – Multivan Adventure. Den har plats för sju personer och mycket bagage. Med hjälp av glidskenor kan du möblera med enkelstolar, soffa och bord precis som du vill ha det. Multivan Adventure har en TDI-motor på 204 hk med 4MOTION, DSG automatlåda och omfattande utrustning. Bland annat navigations- system och backkamera.

Multivan Adventure 70 TDI 2.0 204 hk från 579 900 kr (ord pris 613 200 kr)
Business lease fr. 3 270 kr/mån*

2017-05-08-MOT-Caddy-Edition-35

Populärast i 35 år.

Nu firar Sveriges populäraste transportbil 35 år. Tiden går fort när man är framgångsrik. För att uppmärk-samma födelsedagen har vi tagit fram en jubileums-version av Caddy. En bil som har karakteristiska drag så att den utmärker sig lite extra på vägarna. Till exempel svart tak och svarta glanssvarvade lätt-metallfälgar. Vi har också fyllt den med en hel del utrustning, bland annat Servotronic servostyrning och Front Assist med nödbromsfunktion. Du kan få din Edition 35 med bensin-, diesel- eller gasmotor med olika motorstyrka. Kom in och provkör.

Caddy Edition 35 TDI 150 hk
Från 219 800 kr
Från 1 720 kr/mån

Caddy Edition 35 TSI 84 hk
Från 157 920 kr
Från 1 240 kr/mån

2017-04-11-MOT-Transporter-Pickup

Lastar mycket. Plats för många.

Den här versionen av Transporter ger dig möjlighet att ta med fler personer i bilen samtidigt som du fortfarande har en stor flakyta med plats för mycket utrustning eller material. Du kan beställa bilen med plats för 5 eller 6 personer. Multifunktionsdisplay med trötthetsdetektering och en fast 3-sitssoffa i baksätet är standard. Den har också Blue Motion som innebär start-stoppsystem, bromskraftåter-vinning och lågfriktionsdäck. Komfortpaket och Pluspaket finns som tillval. Dessutom kan du välja bland flera nya system för förarassistans och olika radio- och navigationssystem som du kan styra från multifunktionsratten.

Transporter Pickup DH TDI 2.0 102 hk
Fr. 260 000 kr

transporter_2017-03-30

Överraskande välutrustad.

Nu har vi tagit fram en specialversion av Transporter för dig som vill ha en välutrustad bil till ett riktigt bra pris. I grunden har den en ekonomisk 2.0-liters TDI-motor och 5 växlar. Vi har försett den med Komfortpaket, flera smarta assistanssystem och Climatronic så att du alltid har rätt temperatur i bilen, både sommar och vinter. En bra idé är att gå All-in så ingår finansiering, försäkring och service- och under-hållsavtal i månadsfakturan. Lägg till all-in för 615 kr/mån.

Pris från: 259 000 kr. Månadspris fr. 1 995 kr ex moms.

crafter_2017-03-30

Nya Crafter. 100% Volkswagen.

Vi har lyssnat på våra kunder för att nya Crafter ska möta alla de varierande krav och behov som våra yrkesförare ställer på en modern transportbil. Resultatet? En transportbil som är mer praktisk, mer ekonomisk och mer innovativ än någonsin – helt anpassad för att möta alla vardagens utmaningar. VW Crafter blev utsedd till International Van Of The Year 2017.

Pris från: 283 200 kr. Företagsleasing från 2 520 kr

caddy_2017-03-30

Volkswagen Caddy Skåp

Vill du ta dig fram säkert när vädrets makter visar sin sämsta sida väljer du en bil med fyrhjulsdrift. Kör du Caddy 4MOTION minskar risken för sladd när vägarna är blöta eller när vinterhalkan lurar runt vägkröken. Du får permanent fyrhjulsdrift som tillsammans med ESC, den elektroniska stabiliseringskontrollen, innebär överlägsen framkomlighet och säkerhet vid dåligt väglag. Välj Caddy, Sveriges populäraste transportbil, så minskar risken för att du halkar dit.

Caddy Skåp TDI 122 hk 4MOTION

Pris från: 190 000 kr / Företagsleasing från 1 690 kr/mån

amarok_2017-03-30

Vidga ditt revir med nya Amarok V6.

Det känns som att Amarok sätter naturlagarna ur spel. Bestig ett berg, dyk ner i en dal eller gasa upp för en glaciär. Nya Amarok tar dig dit du ska, oavsett terräng. Den turbodrivna V6-dieselmotorn på 3 liters cylindervolym, 224 hk och 550 Nm gör att du har vad som krävs för alla situationer. Har du fällt en älg, en gran eller en mindre skog är det inga problem, dragvikten är upp till 3,5 ton.

Amarok Aventura TDI 224 hk 4MOTION

Pris från: 399 000 kr