VW Transporter

Det bästa av det mesta.

Transporter Twin Cabin Executive TDI 204 DSG 4MOTION.

Nu har vi försett en Transporter Twin Cabin med allt du kan önska dig av en riktigt välutrustad transportbil. Förutom ett väl tilltaget lastutrymme har den generöst med plats för fem personer som sitter bekvämt i justerbara enkelstolar.
Den har TDI-motor på 204 hk, DSG automatlåda, 4MOTION, Komfort-paket, Pluspaket, extra isolering och mycket mer. Det är därför den fått tillnamnet Executive.

Pris från 479 000 kr
Företagsleasing från 3758 kr/mån

 

Rustad för vargavinter.

Den som kör en Amarok behöver inte bry sig om vägarna eller vädret. Fyrhjulsdriften gör att du tar dig fram även när vägunderlaget är som sämst. Vill du ha det mesta av det bästa väljer du Aventura. Den har allt och lite till. Bland annat 20-tums lätt- metallfälgar, kromade sidebars och flakbåge, automatlåda, tonade rutor, svart läderklädsel i nappa och ergoComfort-säten som är elektriskt justerbara. Välkommen in på en provtur!

Amarok Aventura TDI 224 hk 4MOTION

Från 318 560 kr eller företagsleasing från 2 510 kr/mån*

 

Kungen av vinter.

Har du någon gång slirat omkring på hala vägar med en riktigt stor skåpbil inser du förmodligen nyttan med fyrhjulsdrift. Volkswagen Crafter finns med 4MOTION fyrhjulsdrift eller automatlåda. Vid sidan av de omfattande utrustningsmöjligheterna överraskas de flesta som provat bilen av bekvämligheten och hur lättkörd den är. Den är helt enkelt smidigare, smartare och säkrare än någon trodde var möjligt. När den presenterades imponerade den så mycket på juryn att den blev vald till Van of the Year 2017.

Pris från 318 560 kr

Månadspris från 2.510 kr

 

Överraskande välutrustad.

Den vackra vintertiden med gnistrande snö och klar härlig luft gör Sverige fantastiskt. Tyvärr är det inte alltid lika trevligt på vägarna. Ishalka och häftiga snöfall gör att det är svårt att ta sig fram på många vägar. Avåkningar och halkolyckor tillhör vardagen den här årstiden. I stället för att svära över vädrets makter och svårigheterna att ta sig fram till jobbet kan du välja en bil som minskar risken för att fastna eller få sladd. Egentligen är det konstigt att inte fler väljer en transportbil med fyrhjulsdrift.

Transporter har rullat på svenska vägar sedan början av 50-talet. Den har tillverkats i fler än 12 miljoner exemplar och löpande utvecklats längs vägen. Dagens Transporter har samma grundidé, men allt annat är nytt. Den är rymligare, bekvämare, starkare, snålare och har fantastiska vägegenskaper. Transporter Skåp är den populäraste versionen och du kan få den både förlängd och förhöjd.

Transporter TDI 150hk 4MOTION

Pris från 293 360 kr.

 

Transporter R Edition

Äkta arbetsglädje.

Det är stor skillnad mellan att glida fram i ett schysst skåp i stället för att skramla fram i en plåtlåda. Rullar det på som det ska i firman kan det vara dags att lägga en slant på en riktigt bra arbetsmiljö. Till exempel Volkswagens nya specialmodell, Transporter R Edition, som finns i en begränsad upplaga. Den innehåller det mesta du kan önska dig av en modern och bekväm arbetsplats. Den har en 204-hästars TDI-motor, DSG automatlåda och en omfattande utrustningslista som standard. Du kan också lägga till Volkswagens fyrhjulsdrift, 4MOTION.

Pris från 399 000 kr (ordinarie 421 500 kr) eller från 3140 kr/mån

 

mot_vw

Crafter VolyMax.

Det här svenskbyggda skåpet finns i lastvolymer mellan 14,6 och 19,6 m3. VolyMax har en rymlig förarhytt och har bland annat klimatanläggning, centrallås, elhissar och elspeglar som standard- utrustning. Den starka och smidiga konstruktionen har bakstam i rostfritt stål, lättviktslaminat i väggarna, ny golvkonstruktion och en ny bakgavel-lyft från Zepro. Konstruktionen av den nya bak- gavellyften gör dessutom att den kan servas hos de flesta Volkswagenverkstäderna. Crafter VolyMax har ståhöjd i skåpet och bakgavellyften gör att lastningen blir både enkel och effektiv.

Månadspris fr. 2.870 kr

Pris fr. 366 200 kr

 

 

Transportmagasinet #3 2017

Följ med på en jungfrufärd med en av världens tuffaste husbilar eller häng med på en rejäl genomkörare i den nya bekväma Multivan i jakt på den optimala vindsurfing-vinden. Detta och mycket mer kan du läsa om i senaste numret av Transportmagasinet här: http://bit.ly/2CzVdSa

2017-06-20-MOT-Caddy-Proline

Välutrustad Caddy.

Nu finns Sveriges populäraste skåpbil i en välutrustad version till ett riktigt förmånligt pris med garanterat restvärde. Förutom den omfattande standard- utrustningen har vi försett den med både komfortpaket och dragkrok. Du behöver inte betala någon kontantinsats och får en riktigt låg månadskostnad. Utrustad med bland annat: Parkeringsvärmare med tidur och fjärrkontroll, Klimatanläggning, Multifunktionsdisplay, Front Assist med City nödbromsfunktion, Läderklädd multifunktionsratt, Radio Composition Colour, Bluetooth med handsfree, Farthållare och Dragkrok.

Leasing för endast 1 990 kr/mån*
Kontantpris: 149 900 kr.
All-in för endast 2 571 kr.

2017-05-16 MOT Folkabussen

Folkabussen fyller 70 år.

För 70 år sedan föddes idén till dagens Transporter och Multivan. En bil som med tiden bland annat förvandlades till den omtyckta Folkabussen. För att fira har vi tagit fram en specialversion av dagens motsvarighet – Multivan Adventure. Den har plats för sju personer och mycket bagage. Med hjälp av glidskenor kan du möblera med enkelstolar, soffa och bord precis som du vill ha det. Multivan Adventure har en TDI-motor på 204 hk med 4MOTION, DSG automatlåda och omfattande utrustning. Bland annat navigations- system och backkamera.

Multivan Adventure 70 TDI 2.0 204 hk från 579 900 kr (ord pris 613 200 kr)
Business lease fr. 3 270 kr/mån*

2017-05-08-MOT-Caddy-Edition-35

Populärast i 35 år.

Nu firar Sveriges populäraste transportbil 35 år. Tiden går fort när man är framgångsrik. För att uppmärk-samma födelsedagen har vi tagit fram en jubileums-version av Caddy. En bil som har karakteristiska drag så att den utmärker sig lite extra på vägarna. Till exempel svart tak och svarta glanssvarvade lätt-metallfälgar. Vi har också fyllt den med en hel del utrustning, bland annat Servotronic servostyrning och Front Assist med nödbromsfunktion. Du kan få din Edition 35 med bensin-, diesel- eller gasmotor med olika motorstyrka. Kom in och provkör.

Caddy Edition 35 TDI 150 hk
Från 219 800 kr
Från 1 720 kr/mån

Caddy Edition 35 TSI 84 hk
Från 157 920 kr
Från 1 240 kr/mån

2017-04-11-MOT-Transporter-Pickup

Lastar mycket. Plats för många.

Den här versionen av Transporter ger dig möjlighet att ta med fler personer i bilen samtidigt som du fortfarande har en stor flakyta med plats för mycket utrustning eller material. Du kan beställa bilen med plats för 5 eller 6 personer. Multifunktionsdisplay med trötthetsdetektering och en fast 3-sitssoffa i baksätet är standard. Den har också Blue Motion som innebär start-stoppsystem, bromskraftåter-vinning och lågfriktionsdäck. Komfortpaket och Pluspaket finns som tillval. Dessutom kan du välja bland flera nya system för förarassistans och olika radio- och navigationssystem som du kan styra från multifunktionsratten.

Transporter Pickup DH TDI 2.0 102 hk
Fr. 260 000 kr

 

caddy_2017-03-30

Volkswagen Caddy Skåp

Vill du ta dig fram säkert när vädrets makter visar sin sämsta sida väljer du en bil med fyrhjulsdrift. Kör du Caddy 4MOTION minskar risken för sladd när vägarna är blöta eller när vinterhalkan lurar runt vägkröken. Du får permanent fyrhjulsdrift som tillsammans med ESC, den elektroniska stabiliseringskontrollen, innebär överlägsen framkomlighet och säkerhet vid dåligt väglag. Välj Caddy, Sveriges populäraste transportbil, så minskar risken för att du halkar dit.

Caddy Skåp TDI 122 hk 4MOTION

Pris från 190 000 kr / Företagsleasing från 1 690 kr/mån