2017-04-24-MOT-Nya-Arteon

Nya Arteon

Arteon kombinerar designdetaljer från klassiska sportbilar med elegansen och rymligheten hos en fastback. Det är en nyskapande gran turismo i business-klassen som tilltalar både känslor och förnuft. Med en aerodynamiska design, fönster utan ram och med bakpartiets dynamiska utformning lämnar Arteon ett bestående intryck. Adderar du tillvalet R-Line ökar den sportiga känslan än mer.

Pris från 409 900 kr. Förmånsvärde från 2 529 kr/mån. Privatleasing från 2 742 kr/mån. Företagsleasing från 5 032/mån.

 

Passat Alltrack Zeiss Edition

Tar dig enkelt till det svåråtkomliga.

När den bästa jaktmarken ligger långt från vägen kan Passat Alltrack ta dig dit. Just nu får du dessutom ett avancerat kikarsikte från ZEISS (värde ca 27 000 kr) på köpet.

Passat Alltrack 2,0 TDI 240 BiTurbo DSG 4MOTION GTS ZEISS Edition är utrustad med bland annat Active Info Display, digital och interaktiv instrumentering, Bluetooth Handsfree Premium, Easy Park-paket, Executive-paket, Keyless Access, Navigation Discover Pro, parkeringsvärmare, fjärrstyrd med timerfunktion samt Safe Tech-paket.

Pris från 409 900 kr

 

Volkswagen Touareg

På jakt efter fyrhjulsdrift?

De bästa jaktmarkerna ligger ofta långt från de asfalterade vägarna. Med Touareg kan du ta dig till de mest avlägsna och svåråtkomliga platserna. Just nu får du dessutom ett avancerat kikarsikte från ZEISS (värde ca 27 000 kr) på köpet. Den är utrustad med bland annat dragpaket, läderklädsel Alcantara/Nappa inklusive sportstol, lättmetallfälgar Tarragone 20″, navigation RNS 850 , parkeringsvärmare, fjärrstyrd med timerfunktion, premiumpaket samt R-Line interiör- och exteriörpaket.

Pris från 559 900 kr

 

2017-07-05-MOT-Passat-Alltrack

Den svenska modellen – Passat Alltrack

Den är riktigt läcker, utstrålar aktiv fritid och visar tydligt sina tillgångar. Med effektiva motorer, 4MOTION fyrhjulsdrift, DSG automatväxellåda med dubbelkoppling samt högre markfrigång och offroadegenskaper är det ganska naturligt varför Passat Alltrack har blivit en sådan succé. Snyggt förpackad får du ett spännande paket med allt ovanstående och samtidigt är det en bil som är rena drömmen för tjänstebilsföraren eller familjen som söker körglädje och säkerhet i skön kombination med utrymme och framkomlighet.

Pris från 322 200 kr
Business Lease från 1 870 kr/mån**
Förmånsvärde från 1 908 kr/mån*

2017-07-05-MOT-Golf-Alltrack

 

Den svenska modellen – Golf Alltrack

Golf Alltrack innebär underhållande och pigga köregenskaper, bland annat genom den alerta DSG-växellådan. Tillsammans med 4MOTION fyrhjulsdrift, högre markfrigång betyder det en bil för alla årstider och väglag. Den rymmer nästan lika mycket bagage som en Passat, och erbjuder avancerad teknik – du kan till exempel välja till Trailer Assist som hjälper dig att backa med släp.

Business Edition från 269 900 kr*
Business Lease från 2 479 kr/mån**
Förmånsvärde 1 763 kr/mån**

2017-07-05-MOT-Passat-GTE

Den svenska modellen – Passat GTE

Passat Sportscombi GTE har allt du kan förvänta dig av vilken Passat Sportscombi som helst: den är komfortabel, rymlig, säker och har en hög utrustningsnivå. Eftersom den är en laddhybrid kan du dessutom addera lågt förmånsvärde, låg milkostnad och möjligheten att köra helt på el upp till 5 mil. För att inte tala om den dubbla glädjen med två motorer – både körglädjen och glädjen att ha en bil med låg förbrukning och lång räckvidd.

Pris från 431 900 kr
Business Lease fr. 3 052 kr

2017-07-03-MOT-VW-elekrifierar-Sverige

Vi elektrifierar Sverige.

Att kunna åka med på resan mot en ny elektrifierad värld ska inte vara förunnat ett fåtal. Vi har alltid jobbat för att göra den senaste tekniken tillgänglig för fler, och övergången till eldrivna bilar är inget undantag. Redan idag har vi laddbara bilar i alla storlekar och de närmaste åren kommer vi att lansera ett flertal nya eldrivna modeller. Och nu får alla som väljer en ny laddbar bil från oss också en smart laddbox på köpet, inklusive installation. Vi elektrifierar Sverige. För att vi är Volkswagen.

När du väljer en laddbar Volkswagen ingår också en smart laddbox från CLEVER, och du får den installerad och klar där hemma (totalt värde cirka 17 000 kr). Detta gör vi för att fler ska kunna välja laddbart, och för att du som kör en hybrid ska kunna köra mer på ren el. Vi bjuder på boxen inklusive standardinstallation. Erbjudandet gäller till och med 31 december 2017. Läs mer om laddboxen här!

2017-06-07-MOT-Tiguan

Privatleasa en Tiguan till sommarpris.

Privatleasa en Volkswagen Tiguan till sommarpris från 3 595 kr/mån. Utrustad med bland annat Elmanövrerad bagagelucka, LED-strålkastare, Eluppvärmd multifunktionsläderratt, Fjärrstyrd parkeringsvärmare med timerfunktion, Adaptiv farthållare med Front Assist, City Emergency Break, Pedestrian Protection, App-Connect smartphoneanslutning, Lane Assist och Light Assist, Lättmetallfälgar Kingston 18″ och Parkeringssensorer fram och bak. Lägg till vinterhjul för endast 360 kr/mån*.

Privatleasing från 3 595 kr/mån*. Pris från 259 900 kr.

2017-06-07-MOT-Nya-Golf

Privatleasa en Golf till sommarpris.

Privatleasa nya Golf till sommarpris från 2 495 kr/mån. Utrustad med bland annat Adaptiv farthållare inklusive Front Assist och City Emergency Brake med Pedestrian Monitoringfotgängarigenkänning, App-Connect med smartphone anslutning, LED-bakljus, Lättmetallfälgar Toronto 16″, Pre-Crash och Multikollisionsbroms och Radio Composition Media med 8“ display. Lägg till vinterhjul för endast 249 kr/mån*.

Privatleasing från 2 495 kr/mån*. Pris från 189 900 kr.

2017-06-07-MOT-Golf-Sportscombi

Privatleasa en Sportscombi till sommarpris.

Privatleasa en Golf Sportscombi till sommarpris från 2 495 kr/mån. Utrustad med bland annat ACC, Adaptiv farthållare inklusive Front Assist och City Emergency Brake med fotgängarigenkänning Pedestrian Monitoring, App-Connect smartphoneanslutning, LED-bakljus, Lättmetallfälgar Toronto 16″, Pre-Crash och Multikollisionsbroms och Radio Composition Media med 8″ display. Lägg till vinterhjul för endast 249 kr/mån*

Privatleasing från 2 495 kr/mån*. Pris från 189 900 kr.

2017-06-07-MOT-Passat-Sportscombi

Privatleasa en Passat till sommarpris.

Privatleasa en Passat Sportscombi till sommarpris från 3 595 kr/mån. Utrustad med bland annat 3-zons klimatanläggning, Adaptiv farthållare med Front Assist och City Emergency Brake, App-Connect, smartphoneanslutning, ErgoComfort förarstol, Active Info Display – digital och interaktiv instrumentering, LED-bakljus, Multikollisionsbroms, Parkeringssensorer – fram och bak och Radio Composition Media med pekskärm. Lägg till vinterhjul för endast 360 kr/mån*.

Privatleasing från 3 595 kr/mån*. Pris från 259 900 kr.

2017-06-07-MOT-Polo

Privatleasa en Polo till sommarpris.

Privatleasa en Volkswagen Polo till sommarpris från 1 995 kr/mån. Utrustad med bland annat AC – luftkonditionering, Lättmetallfälgar Estrada 15″, Autobroms, Mediasystem med 5″ färgskärm och Bluetooth handsfree. Lägg till vinterhjul för endast 199 kr/mån*.

Privatleasing från 1 995 kr/mån*. Pris från 134 900 kr.

 

2017-05-18 MOT Jägarförbundet

Medlemsrabatt på Volkswagen.

En Volkswagen Golf Alltrack eller Passat Alltrack är perfekta bilar när jaktsäsongen väl kör igång. Nu får du som medlem i Jaktförbundet 8% rabatt på nya Volkswagen personbilar och 10% rabatt på fabriks– samt Sverige-monterad utrustning som medlem i Jaktförbundet. Erbjudandet gäller de modeller som finns idag och kan ej kombineras med kampanjpriser, tillfälliga erbjudanden eller specialpriser. Vissa utrustningsdetaljer samt all paketutrustning är nettoprissatt och omfattas inte av rabatterna. För att utnyttja rabatten behöver du lämna ditt medlems- eller personnummer till bilförsäljaren för kontroll av ditt medlemskap i Jägareförbundet.

 

2017-03-31-Tjänstebilar-Volkswagern

Attraktiva tjänstebilar för attraktiva företag

Volkswagen är ett av Sveriges mest populära varumärken på tjänstebilsmarknaden. Våra bilar håller hög kvalitet vilket ger förmånligt ägande för företaget såväl som intressanta förutsättningar för tjänstebilsföraren. För dig som kör i tjänsten är bilen en viktig del av arbetsmiljön. Därför har vi bilar för alla behov. Och som alltid med Volkswagen får du överraskande mycket utrustning för pengarna.

Klicka på bilden för att se annonsen

 

Läs mer om

motorcentralen_bildpuff_liten