Volkswagen

Premiär för nya Touareg!

Under förra året levererade Volkswagen cirka 6 miljoner personbilar till kunder runt om i världen. Nu gör en ny Volkswagen entré på marknaden. En bil som når nya ännu högre nivåer när det gäller den senaste teknologin.

Avtäckningen av den nya SUV:en från Volkswagen skedde i Peking den 23 mars i år och det har gått många år sedan Touareg senast uppdaterades. Nya Touareg är 487,8 centimeter lång vilket gör den 8,3 centimeter längre än föregångaren och en av de stora nyheterna i Touareg är Innovision Cockpit. Den breda, konkava skärmen ger dig en unikt klar bild av vad som händer, vilket tillsammans med de smarta sätten att hantera kommandon och information betyder en sant intuitiv förarplats.

Som en ny smartphone är nya Touareg inställd och anpassad till personliga behov. Detta möjliggörs av en ny hög nivå av uppkopplade system och program − styrd via digitala gränssnitt och multifunktionsratten.

Den har Sverigepremiär i juni år 2018. Läs mer här

Tiguan Allspace TDI 190 hk GT 4MOTION.

Tiguan Allspace är en större version av Tiguan, med plats för sju när det behövs. Den tar dig tryggt hela vägen till dina naturupplevelser, och säkert hela vägen tillbaka. Tiguan Allspace har inte bara 4MOTION fyrhjulsdrift och DSG automatisk växellåda – den har också avancerade säkerhetssystem som standard. Välkommen att provköra!

Business edition från 341 000 kr.

Volkswagen Leasing från 2360 kr/mån.

Förmånsvärde från 1 950 kr/mån.

 

Tiguan TDI 190hk 4M Executive edition.

En tuff och säker SUV för tjänstebilsföraren och hela familjen. Alltid med 4MOTION fyrhjulsdrift, avancerade säkerhetssystem, hög passiv säkerhet och påkostad underhållning som standard. Tiguan kommer att göra dina jobbresor och familjens bilsemestrar både enklare, bekvämare, rymligare och roligare.

Executive Edition är utrustad med:

Elmanövrerad bagagelucka, LED-strålkastare, eluppvärmd multifunktionsläderratt, fjärrstyrd parkeringsvärmare med timerfunktion, adaptiv farthållare med Front Assist, City Emergency Break och Pedestrian Protection, App-Connect smartphoneanslutning, Lane Assist och Light Assist, Lättmetallfälgar Kingston 18″ samt parkeringssensorer fram och bak.

Pris från 341 000 kr.

Volkswagen leasing från 2360 kr/mån.

Förmånsvärde från 1950 kr/mån.

 

Golf Sportscombi GT R-line.

Volkswagen Golf står högt på mångas önskelistor och är bilmodellen som sensationellt sålde bäst i Sverige 2016! En av hemligheterna bakom denna sensation är det faktum att de flesta kan hitta just sin favorit i modellprogrammet. Att Sportscombi-versionen är populär i Golf-programmet är lätt att förstå. Den är tydligt attraktiv och är försedd med många åtråvärda egenskaper som hög säkerhetsnivå, seriöst miljöansvar och komfortabel utrustning.

I Golf Sportscombi GT får du allt som ingår i Golf Sportscombi plus fler funktioner och vassare köregenskaper. Du känner igen GT-versionen på de mörktonade rutorna bak, de tuffa 17-tumsfälgarna Dijon, dimljusen med statiskt kurvljus och det sänkta sportchassit. Kliv in i Sportscombi GT där de pianolackerade panelerna, den vita eleganta LED-kupébelysningen och sportstolarna klädda i Alcantara/textil tillsammans ger interiören ett sobert och smakfullt utseende.

Pris från 229 900 kr

Privatleasing från 2 895 kr/mån (Vinterhjul +249 kr/mån)

 

Golf GT R-line.

Golf är den mest framgångsrika modellen i Volkswagens historia och det framgångsrika konceptet förbättras ständigt. Oberoende vilket versionsval man gör är Golf utrustad med betydligt mer än bara det nödvändigaste. Framför allt är säkerhetsnivån hög med innovativa förarassistanssystem. För trivselnivån har underhållningssystemen fått nya smarta funktioner. Redan grundversionen har det mesta man kan önska sig, och tar man en provtur i GT-versionerna är det lätt att kliva upp till den nivån.

Volkswagen Golf GT har mycket gemensamt med grundversionen av Golf men har också en hel del extra på utrustningslistan. Den är lätt att känna igen på den svarta grillen med kromade lameller, krominfattade luftintagsgaller samt stötfångare och backspegelhus lackerade i bilens färg.

Pris från 229 900 kr

Privatleasing från 2 795 kr/mån (Vinterhjul +249 kr/mån)

 

Den mest flexibla Golfen.

Första mötet med Golf Sportsvan startar en välbekant känsla: du är på rätt plats redan innan du kommit fram. Den är en Golf, men ändå känns den egen, flexibel, större. Samtidigt understryker silhuetten och den förlängda motorhuven bilens sportiga sida, och adderar till ytterligare en känsla: längtan att komma ut på vägen.

Interiören i nya Golf Sportsvan erbjuder generöst och smart planerat utrymme. Ett exempel är det flexibla baksätet, som tillåter dig att ändra innerutrymmena så att de passar dem och det du transporterar. LED-strålkastare är ett tillval som ger bilen ett vassare utseende, men framförallt hjälper dig att se bättre.

Tack vare den hjälpande tekniken som alltid är med dig kan du köra avspänt och de intelligenta assistanssystemen ökar komforten när du kör, samtidigt som de hjälper dig att klara av eller helt undvika kritiska situationer på vägen.

Finns nu till beställning!

Pris från 215 400 kr

 

Sportig småbil.

För första gången erbjuds nu Volkswagens minsta modell i en GTI-version. Med 115 hk och 200 Nm tillför up! GTI en genuin GTI-känsla i småbilsklassen. up! GTI följer i samma hjulspår som första Golf GTI från 1976, både när det gäller mått och prestanda.

Via en smartphone kan up! GTI alltid vara uppkopplad mot omvärlden – exempelvis för att kunna njuta av de senaste favoritlåtarna, eller tillförlitligt navigera fram till resmålet.

Som standard levereras up! GTI med automatisk klimatanläggning, farthållare, parkeringssensorer bak och ambiente interiörbelysning.

Bilen är nu beställningsbar, så varmt välkommen att kontakta oss!

Pris från 169 900 kr

 

T-roc! En helt ny SUV.

När du kliver in i T-Roc kan du se fram emot upplysta inredningsdetaljer, läslampor fram och bak, och en bakgrundsbelysning som skapar en särskilt behaglig atmosfär. Du kan välja mellan fyra olika kulörer och utföranden för inlägget i instrumentpanelen. Du kan välja framstolarna i någon av de två versionerna av läderklädseln Vienna, båda med hög premiumkänsla. Och när du tagit plats i stolen har du med den smarta telefonuppkopplingen full kontakt med omvärlden när du är ute på vägarna. Tack vare USB-ingången är det enkelt att spela musik från olika källor genom ljudsystemet och ut i T-Rocs högtalare.

Om du känner hur spänningarna börjar byggas upp, kan T-Roc hjälpa dig att slappna av på flera olika sätt. I bästa fall kan assistanssystemen till och med hjälpa dig att undvika olyckor.

Varmt välkommen in för en provkörning!

Pris från 214 900 kr

 

 

Nya Polo.

Med den nya sportiga och kraftfulla designen ser nya Polo mer självsäker ut än någonsin. Ett urval designpaket öppnar dessutom upp stora möjligheter att göra bilen mer personlig och egen. Nya Polo är uppgraderad även invändigt – nu erbjuder den avancerade instrumenteringen Active Info Display, ett förvaringsfack med sladdlös smartphoneladdning och nya infotainmentsystem med skärmar upp till åtta tum. Den avancerade tekniken märks bland annat i körassistanssystem som områdesövervakning Front Assist med fotgängarskydd Pedestrian Monitor, tillvalet döda-vinkeln sensor och parkeringshjälp genom tillvalet Park Assist.

Pris från 149 900 kr. Privatleasing 2299 kr/mån

 

2017-07-05-MOT-Golf-Alltrack

Nya Golf Alltrack.

Golf Alltrack innebär underhållande och pigga köregenskaper, bland annat genom den alerta DSG-växellådan. Tillsammans med 4MOTION fyrhjulsdrift, högre markfrigång betyder det en bil för alla årstider och väglag. Den rymmer nästan lika mycket bagage som en Passat, och erbjuder avancerad teknik – du kan till exempel välja till Trailer Assist som hjälper dig att backa med släp.

Nu från 265 000 kr (ord pris 309 000 kr)

 

2017-04-24-MOT-Nya-Arteon

Nya Arteon

Arteon kombinerar designdetaljer från klassiska sportbilar med elegansen och rymligheten hos en fastback. Det är en nyskapande gran turismo i business-klassen som tilltalar både känslor och förnuft. Med en aerodynamiska design, fönster utan ram och med bakpartiets dynamiska utformning lämnar Arteon ett bestående intryck. Adderar du tillvalet R-Line ökar den sportiga känslan än mer.

Pris från 409 900 kr. Förmånsvärde från 2 529 kr/mån. Privatleasing från 2 742 kr/mån. Företagsleasing från 5 032/mån.

 

 

2017-07-05-MOT-Passat-Alltrack

Den svenska modellen – Passat Alltrack

Den är riktigt läcker, utstrålar aktiv fritid och visar tydligt sina tillgångar. Med effektiva motorer, 4MOTION fyrhjulsdrift, DSG automatväxellåda med dubbelkoppling samt högre markfrigång och offroadegenskaper är det ganska naturligt varför Passat Alltrack har blivit en sådan succé. Snyggt förpackad får du ett spännande paket med allt ovanstående och samtidigt är det en bil som är rena drömmen för tjänstebilsföraren eller familjen som söker körglädje och säkerhet i skön kombination med utrymme och framkomlighet.

Pris från 322 200 kr
Business Lease från 1 870 kr/mån**
Förmånsvärde från 1 908 kr/mån*

2017-07-05-MOT-Passat-GTE

Den svenska modellen – Passat GTE

Passat Sportscombi GTE har allt du kan förvänta dig av vilken Passat Sportscombi som helst: den är komfortabel, rymlig, säker och har en hög utrustningsnivå. Eftersom den är en laddhybrid kan du dessutom addera lågt förmånsvärde, låg milkostnad och möjligheten att köra helt på el upp till 5 mil. För att inte tala om den dubbla glädjen med två motorer – både körglädjen och glädjen att ha en bil med låg förbrukning och lång räckvidd.

Pris från 431 900 kr
Business Lease fr. 3 052 kr

 

2017-05-18 MOT Jägarförbundet

Medlemsrabatt på Volkswagen.

En Volkswagen Golf Alltrack eller Passat Alltrack är perfekta bilar när jaktsäsongen väl kör igång. Nu får du som medlem i Jaktförbundet 8% rabatt på nya Volkswagen personbilar och 10% rabatt på fabriks– samt Sverige-monterad utrustning som medlem i Jaktförbundet. Erbjudandet gäller de modeller som finns idag och kan ej kombineras med kampanjpriser, tillfälliga erbjudanden eller specialpriser. Vissa utrustningsdetaljer samt all paketutrustning är nettoprissatt och omfattas inte av rabatterna. För att utnyttja rabatten behöver du lämna ditt medlems- eller personnummer till bilförsäljaren för kontroll av ditt medlemskap i Jägareförbundet.

 

 

Läs mer om

motorcentralen_bildpuff_liten