Volkswagen

Tiguan Allspace ger dig gott om utrymme för äventyr!

Med en Tiguan Allspace tar du dig alltid fram oavsett väglag.

Utrustad med bland annat fyrhjulsdrift, DSG- automatlåda, 240 starka hk, komplett dragpaket, Smartphone-koppling och flera säkerhetssystem. Ett lastutrymme på upp till 615 liter kommer säkert också till användning.

Victory kikarpaket från Zeiss till ett värde av cirka 27 000 kronor.

Pris från 509 900 kr.

 

Passat Alltrack tar dig fram under alla förhållanden!

Tuff skogsväg, tjälskadad småväg eller oplogad landsväg? Med rymliga Passat Alltrack tar du dig alltid fram.

Utrustad med bland annat fyrhjulsdrift, DSG-automatlåda med inställningar för olika underlag, dragpaket med backkamera, utfällbar dragkrok, fjärrstyrd parkeringsvärmare och flera säkerhetssystem. Kör mot skogen!

Victory kikarpaket från Zeiss till ett värde av cirka 27 000 kronor.

Pris från 409 900 kr.

 

Provkör helt nya Touareg!

Touareg 286 hk TDI V6 4MOTION.

Nu är den här, med kraftfull design och teknik på hög nivå. Den är generös, både med utrymme, utrustning och möjligheter. Till exempel så har den Innovision Cockpit vilket innebär en helt ny set-up för föraren. Navigation och andra funktioner kan styras med hjälp av gester, rösten eller touch. Som förare har du flera assistanssystem till din hjälp, exemeplvis Traffic Jam Assist och adaptiv farthållare. Nya Touareg är också standardutrustad med en rad andra funktioner och säkerhetssystem och ringer till exempel automatiskt efter hjälp om en nödsituation skulle uppstå.

Exteriört är den kraftfull med längre motorhuv, sidolinjer med skarpa konturer och slående detaljer som till exempel bakljusen. Nya Touareg signalerar att här är bilen som tar sig fram på alla vägar med elegans.

Pris från 579 900 kr.

 

Passat Sedan för omgående leverans

Passat är fullt utrustad med innovationer som passar mångas individuella livsstil. Den har en stilren och tidlös formgivning toppat med en sportig elegans och dynamiska proportioner med en bred, kraftfull front, blanka kromade ribbor och avsmalnande strålkastare med effektfull LED-signatur.

Passat har en låg och sportig linje och den stora bakluckan skvallrar om det generösa bagageutrymmet. Interiören är snygg med detaljerna på rätt plats. Alla funktioner är genomtänkta för att fungera optimalt tillsammans med föraren, välj mellan bland annat assisterande säkerhetssystem, sköna ljudsystem och smarta navigationssystem.

Alla fem platser bjuder hög komfort med gott om utrymme för hela kroppen.

Privatleasing till 3998 kr/mån* inklusive vinterhjul

*Max 4500 mil/3 år

 

Premiär för ny SUV i höst!

En säker, mindre SUV som erbjuder mer utan att kosta mer – det är vad vi kan förvänta oss av Volkswagens femte SUV på den europeiska marknaden. Modellen heter T-cross, är framhjulsdriven och ska byggas på den modulära MQB-plattformen, alltså densamma som exempelvis T-Roc, Tiguan och Golf. Enligt sina skapare blir den ”funktionell och smart konstruerad”. Till exempel kan baksätet justeras i längsled för mer knäutrymme eller mer utrymme för bagage.

VW lovar också att T-Cross blir en av de säkraste bilarna i sin klass. Den blir standardutrustad med bland annat Front Assist (närområdesövervakningssystem) och Lane Assist (filhållningsassistent).

Priset? Det återstår att se.

 

Den mest flexibla Golfen.

Första mötet med Golf Sportsvan startar en välbekant känsla: du är på rätt plats redan innan du kommit fram. Den är en Golf, men ändå känns den egen, flexibel, större. Samtidigt understryker silhuetten och den förlängda motorhuven bilens sportiga sida, och adderar till ytterligare en känsla: längtan att komma ut på vägen.

Interiören i nya Golf Sportsvan erbjuder generöst och smart planerat utrymme. Ett exempel är det flexibla baksätet, som tillåter dig att ändra innerutrymmena så att de passar dem och det du transporterar. LED-strålkastare är ett tillval som ger bilen ett vassare utseende, men framförallt hjälper dig att se bättre.

Tack vare den hjälpande tekniken som alltid är med dig kan du köra avspänt och de intelligenta assistanssystemen ökar komforten när du kör, samtidigt som de hjälper dig att klara av eller helt undvika kritiska situationer på vägen.

Finns nu till beställning!

Pris från 215 400 kr

 

Sportig småbil.

För första gången erbjuds nu Volkswagens minsta modell i en GTI-version. Med 115 hk och 200 Nm tillför up! GTI en genuin GTI-känsla i småbilsklassen. up! GTI följer i samma hjulspår som första Golf GTI från 1976, både när det gäller mått och prestanda.

Via en smartphone kan up! GTI alltid vara uppkopplad mot omvärlden – exempelvis för att kunna njuta av de senaste favoritlåtarna, eller tillförlitligt navigera fram till resmålet.

Som standard levereras up! GTI med automatisk klimatanläggning, farthållare, parkeringssensorer bak och ambiente interiörbelysning.

Bilen är nu beställningsbar, så varmt välkommen att kontakta oss!

Pris från 169 900 kr

 

T-roc! En helt ny SUV.

När du kliver in i T-Roc kan du se fram emot upplysta inredningsdetaljer, läslampor fram och bak, och en bakgrundsbelysning som skapar en särskilt behaglig atmosfär. Du kan välja mellan fyra olika kulörer och utföranden för inlägget i instrumentpanelen. Du kan välja framstolarna i någon av de två versionerna av läderklädseln Vienna, båda med hög premiumkänsla. Och när du tagit plats i stolen har du med den smarta telefonuppkopplingen full kontakt med omvärlden när du är ute på vägarna. Tack vare USB-ingången är det enkelt att spela musik från olika källor genom ljudsystemet och ut i T-Rocs högtalare.

Om du känner hur spänningarna börjar byggas upp, kan T-Roc hjälpa dig att slappna av på flera olika sätt. I bästa fall kan assistanssystemen till och med hjälpa dig att undvika olyckor.

Varmt välkommen in för en provkörning!

Pris från 214 900 kr

 

2017-04-24-MOT-Nya-Arteon

Nya Arteon

Namnet Arteon kommer från det latinska ordet för konst. Det anspelar bland annat på de svepande estetiska linjerna i designen, men också på den genomgående kvalitetskänslan som resultatet av all den bilbyggarkonst som skapat Arteon.

Dess långsträckta kontur och långa hjulbas ger den en tydligt profil och gott om plats var du än sätter dig. De ramlösa sidorutorna förhöjer ytterligare elegansen i coupélinjerna. Funktionerna i nya Arteon är lika innovativa som bilen i sig. Den har adaptiv chassikontroll DCC som gör det möjligt för dig att själv forma Arteons köregenskaper. Multifunktionsratt i läder, Active info display och panoramatak är andra attribut som hör Arteon till.

Pris från 369 900 kr. Privatleasing från 4695 kr/mån.

Volkswagen Business lease från 2140 kr/mån. Förmånsvärde från 2 429 kr/mån.

 

2017-05-18 MOT Jägarförbundet

Medlemsrabatt på Volkswagen.

En Volkswagen Golf Alltrack eller Passat Alltrack är perfekta bilar när jaktsäsongen väl kör igång. Nu får du som medlem i Jaktförbundet 8% rabatt på nya Volkswagen personbilar och 10% rabatt på fabriks– samt Sverige-monterad utrustning som medlem i Jaktförbundet. Erbjudandet gäller de modeller som finns idag och kan ej kombineras med kampanjpriser, tillfälliga erbjudanden eller specialpriser. Vissa utrustningsdetaljer samt all paketutrustning är nettoprissatt och omfattas inte av rabatterna. För att utnyttja rabatten behöver du lämna ditt medlems- eller personnummer till bilförsäljaren för kontroll av ditt medlemskap i Jägareförbundet.

 

 

Läs mer om

motorcentralen_bildpuff_liten