Volkswagen

Nya Polo

Nya Polo.

Med den nya sportiga och kraftfulla designen ser nya Polo mer självsäker ut än någonsin. Ett urval designpaket öppnar dessutom upp stora möjligheter att göra bilen mer personlig och egen. Nya Polo är uppgraderad även invändigt – nu erbjuder den avancerade instrumenteringen Active Info Display, ett förvaringsfack med sladdlös smartphoneladdning och nya infotainmentsystem med skärmar upp till åtta tum. Den avancerade tekniken märks bland annat i körassistanssystem som områdesövervakning Front Assist med fotgängarskydd Pedestrian Monitor, tillvalet döda-vinkeln sensor och parkeringshjälp genom tillvalet Park Assist.

Pris från 149 900 kr. Privatleasing från 1995 kr/mån

 

2017-10-17-tiguanallspace

En sjusitsig SUV för en fartfylld vardag.

Tiguan Allspace 2.0 TDI 190 DSG 4MOTION Business Edition

Tiguan Allspace fyller gapet mellan kompakta Tiguan och premiumklassens Touareg. Den är generöst utrustad redan i sin grundversion och den uttrycksfulla designen känns igen från den 21 centimeter kortare Tiguan. Med hela sju sitsar så finns utrymme för många passagerare och passar därmed särskilt bra för den större familjen, men med tillvalet fem sitsar så går det att skräddarsy det invändiga utrymmet ytterligare efter behov utan extra kostnad. Välj mellan sex olika drivlinor, två bensin och fyra diesel.

Pris från 341 000 kr
Företagsleasing från 2350 kr/månaden

Just nu ingår dragpaket, värde 10 900 kr. OBS! Erbjudandet gäller till och med 2017-12-31. 

 

mot_passatsc

Komfortabel och rymlig.

Passat Sportscombi är ett bra alternativ för dig som vill ha en bil som uppfyller många krav och önskemål på samma gång. Tack vare dess höga komfort och stora bagageutrymme är det inte konstigt att Passat Sportscombi är en riktig familjefavorit. Dessutom är den utrustad med en ergonomisk och skön förarstol. Även på passagerarplatserna finns bekväma sitsar med gott om benutrymme. Oavsett hur kallt eller varmt det är utanför bilen så fixar Climatronic-systemet ett perfekt klimat i kupén och underhållningen står Volkswagens breda urval av infotainmentsystem för.

Pris från 259 900 kr
Privatleasing från 2695 kr/mån
Vinterhjul från 360 kr

 

Volkswagen T-roc

Beställ nya T-roc!

När du kliver in i T-Roc kan du se fram emot upplysta inredningsdetaljer, läslampor fram och bak, och en bakgrundsbelysning som skapar en särskilt behaglig atmosfär. Du kan välja mellan fyra olika kulörer och utföranden för inlägget i instrumentpanelen. Du kan välja framstolarna i någon av de två versionerna av läderklädseln Vienna, båda med hög premiumkänsla. Och när du tagit plats i stolen har du med den smarta telefonuppkopplingen full kontakt med omvärlden när du är ute på vägarna. Tack vare USB-ingången är det enkelt att spela musik från olika källor genom ljudsystemet och ut i T-Rocs högtalare.

Om du känner hur spänningarna börjar byggas upp, kan T-Roc hjälpa dig att slappna av på flera olika sätt. I bästa fall kan assistanssystemen till och med hjälpa dig att undvika olyckor.

Finns just nu till beställning, så varmt välkommen att kontakta oss!

Pris från 214 900 kr

 

mot_golfsc

För dig med mycket på gång.

Volkswagen Golf Sportscombi har många attraktiva egenskaper. Den har hög säkerhetsnivå, seriöst miljöansvar och mycket komfortabel utrustning. Den är både praktisk och snygg, sportig och modern. Med tanke på att den passar så många önskningar och behov är det inte konstigt att Golfen sålde bäst i Sverige under förra året!

Med svepande sidolinjer, snygga lättmetallfälgar och en mer än okej takreling så har Golf Sportscombi en mycket smakfull framtoning och avpassad med dynamiska former, oberoende av från vilket håll som du tittar på den.

Pris från 189 900 kr
Privatleasing från 2897 kr/mån
Vinterhjul från 249 kr

 

mot_golf

Tidlös och karaktäristisk.

Volkswagen Golf la för mer än 40 år sedan grunden för en helt ny bilklass och har sedan dess fortsatt visa hela världen vägen framåt. Nu är nästa generation här och att det är just en Golf är lika tydligt som innan, trots nya designelement som nya LED-strålkastare, LED-bakljus och nya lättmetallfälgar. Den är ett säkert kort för dig som vill ha en praktisk och säker bil med fördelar som få bilar kan jämföra sig med. Dessutom är den snygg, välutrustad och genom en rad möjliga tillval kan du verkligen sätta din egen prägel på bilen.

Pris från 189 900 kr
Privatleasing från 2795 kr/mån
Vinterhjul fr. 249 kr

 

mot_tig

Ta dig lite längre.

Volkswagen Tiguan är en bil som inte bara drar blickarna till sig med sin tilltalande design. Rent praktiskt tilltalar den också, eftersom den trivs lika bra på landsväg och terräng som i tät stadstrafik. Oavsett version av Tiguan så är den alltid utrustad med 4MOTION fyrhjulsdrift och Active Control samt en mängd avancerade säkerhetssystem.

Pris från 259 900 kr
Privatleasing från 3595 kr/mån
Vinterhjul från 360 kr

 

Demobilar

Demobilar till salu.

2016 Touran TDI 110 hk DSG Pris: 249 000 kr (nypris 341 500 kr)

2017 Passat Lim GTE Pris: 419 000 kr (nypris 507 600 kr)

2017 Passat Alltrack TDI 240 DSG Pris: 448 000 kr (nypris 541 600 kr)

2017 Tiguan TDI 190 hk GT R-line Pris: 339 000 kr (nypris 507 600 kr)

2017 Tiguan TDI 240 hk GTS Pris: 419 000 kr (507 600 kr)

2017 Golf Alltrack TDI 184 hk Pris: 318 000 kr (nypris 410 300 kr)

Samtliga är utrustade med bland annat sommar/vinterhjul, fjärrstyrd bränslevärmare, backkamera och dragkrok.

 

2017-04-24-MOT-Nya-Arteon

Nya Arteon

Arteon kombinerar designdetaljer från klassiska sportbilar med elegansen och rymligheten hos en fastback. Det är en nyskapande gran turismo i business-klassen som tilltalar både känslor och förnuft. Med en aerodynamiska design, fönster utan ram och med bakpartiets dynamiska utformning lämnar Arteon ett bestående intryck. Adderar du tillvalet R-Line ökar den sportiga känslan än mer.

Pris från 409 900 kr. Förmånsvärde från 2 529 kr/mån. Privatleasing från 2 742 kr/mån. Företagsleasing från 5 032/mån.

 

Passat Alltrack Zeiss Edition

Tar dig enkelt till det svåråtkomliga.

När den bästa jaktmarken ligger långt från vägen kan Passat Alltrack ta dig dit. Just nu får du dessutom ett avancerat kikarsikte från ZEISS (värde ca 27 000 kr) på köpet.

Passat Alltrack 2,0 TDI 240 BiTurbo DSG 4MOTION GTS ZEISS Edition är utrustad med bland annat Active Info Display, digital och interaktiv instrumentering, Bluetooth Handsfree Premium, Easy Park-paket, Executive-paket, Keyless Access, Navigation Discover Pro, parkeringsvärmare, fjärrstyrd med timerfunktion samt Safe Tech-paket.

Pris från 409 900 kr

 

Volkswagen Touareg

På jakt efter fyrhjulsdrift?

De bästa jaktmarkerna ligger ofta långt från de asfalterade vägarna. Med Touareg kan du ta dig till de mest avlägsna och svåråtkomliga platserna. Just nu får du dessutom ett avancerat kikarsikte från ZEISS (värde ca 27 000 kr) på köpet. Den är utrustad med bland annat dragpaket, läderklädsel Alcantara/Nappa inklusive sportstol, lättmetallfälgar Tarragone 20″, navigation RNS 850 , parkeringsvärmare, fjärrstyrd med timerfunktion, premiumpaket samt R-Line interiör- och exteriörpaket.

Pris från 559 900 kr

 

2017-07-05-MOT-Passat-Alltrack

Den svenska modellen – Passat Alltrack

Den är riktigt läcker, utstrålar aktiv fritid och visar tydligt sina tillgångar. Med effektiva motorer, 4MOTION fyrhjulsdrift, DSG automatväxellåda med dubbelkoppling samt högre markfrigång och offroadegenskaper är det ganska naturligt varför Passat Alltrack har blivit en sådan succé. Snyggt förpackad får du ett spännande paket med allt ovanstående och samtidigt är det en bil som är rena drömmen för tjänstebilsföraren eller familjen som söker körglädje och säkerhet i skön kombination med utrymme och framkomlighet.

Pris från 322 200 kr
Business Lease från 1 870 kr/mån**
Förmånsvärde från 1 908 kr/mån*

 

2017-07-05-MOT-Golf-Alltrack

 

Den svenska modellen – Golf Alltrack

Golf Alltrack innebär underhållande och pigga köregenskaper, bland annat genom den alerta DSG-växellådan. Tillsammans med 4MOTION fyrhjulsdrift, högre markfrigång betyder det en bil för alla årstider och väglag. Den rymmer nästan lika mycket bagage som en Passat, och erbjuder avancerad teknik – du kan till exempel välja till Trailer Assist som hjälper dig att backa med släp.

Business Edition från 269 900 kr*
Business Lease från 2 479 kr/mån**
Förmånsvärde 1 763 kr/mån**

2017-07-05-MOT-Passat-GTE

Den svenska modellen – Passat GTE

Passat Sportscombi GTE har allt du kan förvänta dig av vilken Passat Sportscombi som helst: den är komfortabel, rymlig, säker och har en hög utrustningsnivå. Eftersom den är en laddhybrid kan du dessutom addera lågt förmånsvärde, låg milkostnad och möjligheten att köra helt på el upp till 5 mil. För att inte tala om den dubbla glädjen med två motorer – både körglädjen och glädjen att ha en bil med låg förbrukning och lång räckvidd.

Pris från 431 900 kr
Business Lease fr. 3 052 kr

 

2017-07-03-MOT-VW-elekrifierar-Sverige

Vi elektrifierar Sverige.

Att kunna åka med på resan mot en ny elektrifierad värld ska inte vara förunnat ett fåtal. Vi har alltid jobbat för att göra den senaste tekniken tillgänglig för fler, och övergången till eldrivna bilar är inget undantag. Redan idag har vi laddbara bilar i alla storlekar och de närmaste åren kommer vi att lansera ett flertal nya eldrivna modeller. Och nu får alla som väljer en ny laddbar bil från oss också en smart laddbox på köpet, inklusive installation. Vi elektrifierar Sverige. För att vi är Volkswagen.

När du väljer en laddbar Volkswagen ingår också en smart laddbox från CLEVER, och du får den installerad och klar där hemma (totalt värde cirka 17 000 kr). Detta gör vi för att fler ska kunna välja laddbart, och för att du som kör en hybrid ska kunna köra mer på ren el. Vi bjuder på boxen inklusive standardinstallation. Erbjudandet gäller till och med 31 december 2017. Läs mer om laddboxen här!

 

 

2017-05-18 MOT Jägarförbundet

Medlemsrabatt på Volkswagen.

En Volkswagen Golf Alltrack eller Passat Alltrack är perfekta bilar när jaktsäsongen väl kör igång. Nu får du som medlem i Jaktförbundet 8% rabatt på nya Volkswagen personbilar och 10% rabatt på fabriks– samt Sverige-monterad utrustning som medlem i Jaktförbundet. Erbjudandet gäller de modeller som finns idag och kan ej kombineras med kampanjpriser, tillfälliga erbjudanden eller specialpriser. Vissa utrustningsdetaljer samt all paketutrustning är nettoprissatt och omfattas inte av rabatterna. För att utnyttja rabatten behöver du lämna ditt medlems- eller personnummer till bilförsäljaren för kontroll av ditt medlemskap i Jägareförbundet.

 

2017-03-31-Tjänstebilar-Volkswagern

Attraktiva tjänstebilar för attraktiva företag

Volkswagen är ett av Sveriges mest populära varumärken på tjänstebilsmarknaden. Våra bilar håller hög kvalitet vilket ger förmånligt ägande för företaget såväl som intressanta förutsättningar för tjänstebilsföraren. För dig som kör i tjänsten är bilen en viktig del av arbetsmiljön. Därför har vi bilar för alla behov. Och som alltid med Volkswagen får du överraskande mycket utrustning för pengarna.

Klicka på bilden för att se annonsen

 

Läs mer om

motorcentralen_bildpuff_liten