Volkswagen

En helt ny Touareg!

Touareg 286 hk TDI V6 4MOTION.

Nu är den här, med kraftfull design och teknik på hög nivå. Den är generös, både med utrymme, utrustning och möjligheter. Till exempel så har den Innovision Cockpit vilket innebär en helt ny set-up för föraren. Navigation och andra funktioner kan styras med hjälp av gester, rösten eller touch. Som förare har du flera assistanssystem till din hjälp, exemeplvis Traffic Jam Assist och adaptiv farthållare. Nya Touareg är också standardutrustad med en rad andra funktioner och säkerhetssystem och ringer till exempel automatiskt efter hjälp om en nödsituation skulle uppstå.

Exteriört är den kraftfull med längre motorhuv, sidolinjer med skarpa konturer och slående detaljer som till exempel bakljusen. Nya Touareg signalerar att här är bilen som tar sig fram på alla vägar med elegans.

Pris från 579 900 kr.

Sommarkampanj Golf TSI 110.

Nya Golf har ett tidlöst formspråk som skapar nya intryck. Blicken fångas av den nya fronten och grillen, de slanka strålkastarna som skjuter fram och upp på skärmarna, samt av stötfångarna som smalnar av neråt. Den nedre kromlisten sträcker sig som ett signaturelement över hela fronten. Den långa hjulbasen ger, tillsammans med korta överhäng och den karakteristiska c-stolpen, nya Golf en elegant och sportig siluett. Materialet i kupén håller hög kvalitet och detaljerna är smakfullt designade och behagliga att röra vid. Hit hör t.ex. de ergonomiska sätena, mittkonsolen (vinklad mot föraren med ergonomisk utformning) samt reglage och knappar med vit belysning.

Kampanjpris från 189 900 kr. Privatleasing från 2 395 kr/mån inkl. service och tre års nybilsgaranti. Lägg till 99 kr/mån för DSG-automatlåda. Volkswagen Försäkring från 365 kr/mån.

 

Sommarkampanj Golf Alltrack TSI 180 DSG 4Motion

Golf Alltrack är Golf-seriens tuffaste version och är en tålig familjebil såväl som en smart, karaktärsfull mix mellan SUV och personbil som älskar alla miljöer – från hårda trottoarkanter till mjuka skogsvägar. Den har underhållande och pigga köregenskaper, bland annat genom den alerta DSG-växellådan. Designen skvallrar tydligt om att Golf Alltrack har egenskaper utöver det vardagliga. Det ser inte bara så ut, Alltrack är rent mästerlig på att ta sig fram. För att klättra över dåliga vägar med potthål och stenar, svårframkomlig terräng och höga trottoarkanter har chassit höjts med ca 35 mm. Tillsammans med skyddande hasplåtar under bilen, fram och bak, klarar Golf Alltrack tuffa utmaningar vid sidan av vägen.

Kampanjpris från 249 900 kr. Privatleasing från 2 795 kr/mån inkl. service och tre års nybilsgaranti. Volkswagen Försäkring från 420 kr/mån.

 

Sommarkampanj Golf TSI 150 R-line

Det är aldrig en chansning att välja Volkswagen Golf. Du vet att du får en praktisk och säker bil med fördelar få bilar kan jämföra sig med. Den är snygg, välutrustad och har mängder av tillval så att du kan sätta din egen prägel på din nya Golf.

Designpaketet R-Line innehåller en mängd designdetaljer, både in- och utvändigt, som förstärker den sportiga känslan. Exteriörpaketet (måste kombineras med sportchassi) kryddar med t.ex. lättmetallfälgar 17-tum Sebring , R-Line stötfångare, R-Line front med logo, tröskelbreddare i högglans svart, R-Line frontspoiler samt bakspoiler i bilens kulör. Interiörpaketet innehåller specialdesignad sportratt med snygga kontrastsömmar, instegslister och pedaler i rostfritt stål, sportstolar med R-Line tygklädsel och textilmattor med kontrastsömmar.

Kampanjpris från 229 900 kr. Privatleasing från 2 695 kr/mån inkl. service och tre års nybilsgaranti. Volkswagen Försäkring från 395 kr/mån.

 

Sommarkampanj Passat Sportscombi TSI 150

Passat Sportscombi är fullt utrustad med innovationer som passar mångas individuella livsstil. Den har sin egen personlighet med stilren, tidlös formgivning toppat med sportig elegans och dynamiska proportioner på den breda, kraftfulla fronten med blanka kromade ribbor och avsmalnande strålkastare med c-formade LED-varselljus. På Passat Sportscombi avrundas den låga, sportiga linjen elegant med de stora röda LED-bakljusen. Interiören är genomtänkt för att fungera optimalt tillsammans med föraren. Välj mellan bland annat assisterande säkerhetssystem, sköna ljudsystem och smarta navigationssystem. Alla fem platser bjuder hög komfort med gott om utrymme för hela kroppen och det generösa bagageutrymmet är välkommet när hela familjen åker på semester.

Kampanjpris från 259 900 kr. Privatleasing från 2 795 kr/mån inkl. service och tre års nybilsgaranti. Volkswagen Försäkring från 465 kr/mån.

 

Sommarkampanj Tiguan TSI 150 DSG 4Motion

Volkswagen Tiguan är en bil som trivs lika bra på landsvägar och i terräng som i tät och hetsig stadstrafik. Tiguan är, oavsett version, alltid utrustad med 4MOTION fyrhjulsdrift och Active Control samt en mängd avancerade säkerhetssystem. Det innebär att du kan tryggt kan köra lite längre, ta dig ända fram till stugan, över stenarna på skogsbilvägen, eller ända fram till ditt hemliga svampställe. Samtidigt är den mycket komfortabel och underhållande på landsväg och snabba motorvägar. Allt förpackat i en tilltalande design som drar blickarna till sig.

Kampanjpris från 275 400 kr. Privatleasing från 2 895 kr/mån inkl. service och tre års nybilsgaranti. Volkswagen Försäkring från 465 kr/mån.

 

Sommarkampanj Polo TSI 95

Den stannar för fotgängare. Håller koll i döda vinkeln. Ändrar instrumentbrädan så den passar dig och situationen. Parkerar åt dig. Polo har en hel del egenskaper som normalt förknippas med större och dyrare bilar. Till exempel att den är större än du tror. Polo har rymligare kupé och bagageutrymmet har ökat med 25%.

En internationell jury har dessutom utsett innovativa och säkra Polo till ”World Urban Car of the Year”. Den prestigefyllda utmärkelsen ”World Car Awards” hålls årligen och delas ut i samband med vårens bilsalong i New York. En jury bestående av 80 internationella motorjournalister från 24 länder röstar om de bästa nya bilarna på den globala marknaden.

Kampanjpris från 149 900 kr. Privatleasing från 1 995 kr/mån inkl. service och tre års nybilsgaranti. Volkswagen Försäkring från 340 kr/mån.

 

Volkswagen Passat Sedan TDI 190 DSG 4MOTION Executive Edition

Som enda återförsäljare i Sverige kan vi just nu erbjuda Passat Sedan lagerbilar. Det betyder att du har möjlighet att undslippa de nya reglerna för fordonskatt som träder i kraft 1 juli, vilket medför en förhöjd fordonskatt för bensin- och dieselbilar.

Bilarna är utrustade med Active Info Display, ambient LED-belysning, backkamera, parkeringsvärmare, baklucka med elektrisk öppning och stängning, elektriskt utfällbar dragkrok, executive-paket, keyless access, läderklädsel, lättmetallfälgar 17 tum Salvador Grey, LED-strålkastare med LED-varselljus, mörktonade rutor från B-stolpen och bakåt, R-line exteriör, multifunktionsratt i läder, Safe Tech-paket samt stöldskyddslarm.

Pris  från 312 000 kr = under 7 prisbasbelopp!! (ord. pris 353 800 kr)

 

Bilar för arbetslivet. Och livet.

Sveriges mest köpta supermiljöbil är inte bara komfortabel, rymlig, säker och har en hög utrustningsnivå. Den har också lågt förmånsvärde, låg milkostnad och kan köra upp till 5 mil på ren el. El- och bensinmotorn har en sammanlagd systemeffekt på 218 accelerationssnabba hästkrafter och samtidigt låg förbrukning och lång räckvidd.

Volkswagen Passat GTE

Business Edition, pris från 399 900 kr (Ord. pris från 436 000 kr)

Volkswagen Leasing från 3 190 kr/månad

Förmånsvärde från 1 316 kr/månad

 

Tiguan Allspace TDI 190 hk GT 4MOTION.

Tiguan Allspace är en större version av Tiguan, med plats för sju när det behövs. Den tar dig tryggt hela vägen till dina naturupplevelser, och säkert hela vägen tillbaka. Tiguan Allspace har inte bara 4MOTION fyrhjulsdrift och DSG automatisk växellåda – den har också avancerade säkerhetssystem som standard. Välkommen att provköra!

Business edition från 341 000 kr.

Volkswagen Leasing från 2360 kr/mån.

Förmånsvärde från 1 950 kr/mån.

 

Tiguan TDI 190hk 4M Executive edition.

En tuff och säker SUV för tjänstebilsföraren och hela familjen. Alltid med 4MOTION fyrhjulsdrift, avancerade säkerhetssystem, hög passiv säkerhet och påkostad underhållning som standard. Tiguan kommer att göra dina jobbresor och familjens bilsemestrar både enklare, bekvämare, rymligare och roligare.

Tiguan TDI 190 hk 4MOTION Executive Edition. Pris från 341 000 kr. Volkswagen leasing från 2360 kr/mån. Förmånsvärde från 1950 kr/mån.

Tiguan TSI 150 hk Executive Edition Pris från 275 400 kr*. Privatleasing från 3 295 kr/mån*.

Executive Edition är utrustad med:

Elmanövrerad bagagelucka, LED-strålkastare, eluppvärmd multifunktionsläderratt, fjärrstyrd parkeringsvärmare med timerfunktion, adaptiv farthållare med Front Assist, City Emergency Break och Pedestrian Protection, App-Connect smartphoneanslutning, Lane Assist och Light Assist, Lättmetallfälgar Kingston 18″ samt parkeringssensorer fram och bak.

 

 

Golf Sportscombi GT R-line.

Volkswagen Golf står högt på mångas önskelistor och är bilmodellen som sensationellt sålde bäst i Sverige 2016! En av hemligheterna bakom denna sensation är det faktum att de flesta kan hitta just sin favorit i modellprogrammet. Att Sportscombi-versionen är populär i Golf-programmet är lätt att förstå. Den är tydligt attraktiv och är försedd med många åtråvärda egenskaper som hög säkerhetsnivå, seriöst miljöansvar och komfortabel utrustning.

I Golf Sportscombi GT får du allt som ingår i Golf Sportscombi plus fler funktioner och vassare köregenskaper. Du känner igen GT-versionen på de mörktonade rutorna bak, de tuffa 17-tumsfälgarna Dijon, dimljusen med statiskt kurvljus och det sänkta sportchassit. Kliv in i Sportscombi GT där de pianolackerade panelerna, den vita eleganta LED-kupébelysningen och sportstolarna klädda i Alcantara/textil tillsammans ger interiören ett sobert och smakfullt utseende.

Pris från 229 900 kr

Privatleasing från 2 895 kr/mån (Vinterhjul +249 kr/mån)

 

Golf GT R-line.

Golf är den mest framgångsrika modellen i Volkswagens historia och det framgångsrika konceptet förbättras ständigt. Oberoende vilket versionsval man gör är Golf utrustad med betydligt mer än bara det nödvändigaste. Framför allt är säkerhetsnivån hög med innovativa förarassistanssystem. För trivselnivån har underhållningssystemen fått nya smarta funktioner. Redan grundversionen har det mesta man kan önska sig, och tar man en provtur i GT-versionerna är det lätt att kliva upp till den nivån.

Volkswagen Golf GT har mycket gemensamt med grundversionen av Golf men har också en hel del extra på utrustningslistan. Den är lätt att känna igen på den svarta grillen med kromade lameller, krominfattade luftintagsgaller samt stötfångare och backspegelhus lackerade i bilens färg.

Pris från 229 900 kr

Privatleasing från 2 795 kr/mån (Vinterhjul +249 kr/mån)

 

Den mest flexibla Golfen.

Första mötet med Golf Sportsvan startar en välbekant känsla: du är på rätt plats redan innan du kommit fram. Den är en Golf, men ändå känns den egen, flexibel, större. Samtidigt understryker silhuetten och den förlängda motorhuven bilens sportiga sida, och adderar till ytterligare en känsla: längtan att komma ut på vägen.

Interiören i nya Golf Sportsvan erbjuder generöst och smart planerat utrymme. Ett exempel är det flexibla baksätet, som tillåter dig att ändra innerutrymmena så att de passar dem och det du transporterar. LED-strålkastare är ett tillval som ger bilen ett vassare utseende, men framförallt hjälper dig att se bättre.

Tack vare den hjälpande tekniken som alltid är med dig kan du köra avspänt och de intelligenta assistanssystemen ökar komforten när du kör, samtidigt som de hjälper dig att klara av eller helt undvika kritiska situationer på vägen.

Finns nu till beställning!

Pris från 215 400 kr

 

Sportig småbil.

För första gången erbjuds nu Volkswagens minsta modell i en GTI-version. Med 115 hk och 200 Nm tillför up! GTI en genuin GTI-känsla i småbilsklassen. up! GTI följer i samma hjulspår som första Golf GTI från 1976, både när det gäller mått och prestanda.

Via en smartphone kan up! GTI alltid vara uppkopplad mot omvärlden – exempelvis för att kunna njuta av de senaste favoritlåtarna, eller tillförlitligt navigera fram till resmålet.

Som standard levereras up! GTI med automatisk klimatanläggning, farthållare, parkeringssensorer bak och ambiente interiörbelysning.

Bilen är nu beställningsbar, så varmt välkommen att kontakta oss!

Pris från 169 900 kr

 

T-roc! En helt ny SUV.

När du kliver in i T-Roc kan du se fram emot upplysta inredningsdetaljer, läslampor fram och bak, och en bakgrundsbelysning som skapar en särskilt behaglig atmosfär. Du kan välja mellan fyra olika kulörer och utföranden för inlägget i instrumentpanelen. Du kan välja framstolarna i någon av de två versionerna av läderklädseln Vienna, båda med hög premiumkänsla. Och när du tagit plats i stolen har du med den smarta telefonuppkopplingen full kontakt med omvärlden när du är ute på vägarna. Tack vare USB-ingången är det enkelt att spela musik från olika källor genom ljudsystemet och ut i T-Rocs högtalare.

Om du känner hur spänningarna börjar byggas upp, kan T-Roc hjälpa dig att slappna av på flera olika sätt. I bästa fall kan assistanssystemen till och med hjälpa dig att undvika olyckor.

Varmt välkommen in för en provkörning!

Pris från 214 900 kr

 

2017-04-24-MOT-Nya-Arteon

Nya Arteon

Arteon kombinerar designdetaljer från klassiska sportbilar med elegansen och rymligheten hos en fastback. Det är en nyskapande gran turismo i business-klassen som tilltalar både känslor och förnuft. Med en aerodynamiska design, fönster utan ram och med bakpartiets dynamiska utformning lämnar Arteon ett bestående intryck. Adderar du tillvalet R-Line ökar den sportiga känslan än mer.

Pris från 409 900 kr. Förmånsvärde från 2 529 kr/mån. Privatleasing från 2 742 kr/mån. Företagsleasing från 5 032/mån.

 

2017-05-18 MOT Jägarförbundet

Medlemsrabatt på Volkswagen.

En Volkswagen Golf Alltrack eller Passat Alltrack är perfekta bilar när jaktsäsongen väl kör igång. Nu får du som medlem i Jaktförbundet 8% rabatt på nya Volkswagen personbilar och 10% rabatt på fabriks– samt Sverige-monterad utrustning som medlem i Jaktförbundet. Erbjudandet gäller de modeller som finns idag och kan ej kombineras med kampanjpriser, tillfälliga erbjudanden eller specialpriser. Vissa utrustningsdetaljer samt all paketutrustning är nettoprissatt och omfattas inte av rabatterna. För att utnyttja rabatten behöver du lämna ditt medlems- eller personnummer till bilförsäljaren för kontroll av ditt medlemskap i Jägareförbundet.

 

 

Läs mer om

motorcentralen_bildpuff_liten