Volkswagen

Den mest flexibla Golfen.

Första mötet med Golf Sportsvan startar en välbekant känsla: du är på rätt plats redan innan du kommit fram. Den är en Golf, men ändå känns den egen, flexibel, större. Samtidigt understryker silhuetten och den förlängda motorhuven bilens sportiga sida, och adderar till ytterligare en känsla: längtan att komma ut på vägen.

Interiören i nya Golf Sportsvan erbjuder generöst och smart planerat utrymme. Ett exempel är det flexibla baksätet, som tillåter dig att ändra innerutrymmena så att de passar dem och det du transporterar. LED-strålkastare är ett tillval som ger bilen ett vassare utseende, men framförallt hjälper dig att se bättre.

Tack vare den hjälpande tekniken som alltid är med dig kan du köra avspänt och de intelligenta assistanssystemen ökar komforten när du kör, samtidigt som de hjälper dig att klara av eller helt undvika kritiska situationer på vägen.

Finns nu till beställning!

Pris från 215 400 kr

 

Sportig småbil.

För första gången erbjuds nu Volkswagens minsta modell i en GTI-version. Med 115 hk och 200 Nm tillför up! GTI en genuin GTI-känsla i småbilsklassen. up! GTI följer i samma hjulspår som första Golf GTI från 1976, både när det gäller mått och prestanda.

Via en smartphone kan up! GTI alltid vara uppkopplad mot omvärlden – exempelvis för att kunna njuta av de senaste favoritlåtarna, eller tillförlitligt navigera fram till resmålet.

Som standard levereras up! GTI med automatisk klimatanläggning, farthållare, parkeringssensorer bak och ambiente interiörbelysning.

Bilen är nu beställningsbar, så varmt välkommen att kontakta oss!

Pris från 169 900 kr

 

Volkswagen T-roc

T-roc! En helt ny SUV.

När du kliver in i T-Roc kan du se fram emot upplysta inredningsdetaljer, läslampor fram och bak, och en bakgrundsbelysning som skapar en särskilt behaglig atmosfär. Du kan välja mellan fyra olika kulörer och utföranden för inlägget i instrumentpanelen. Du kan välja framstolarna i någon av de två versionerna av läderklädseln Vienna, båda med hög premiumkänsla. Och när du tagit plats i stolen har du med den smarta telefonuppkopplingen full kontakt med omvärlden när du är ute på vägarna. Tack vare USB-ingången är det enkelt att spela musik från olika källor genom ljudsystemet och ut i T-Rocs högtalare.

Om du känner hur spänningarna börjar byggas upp, kan T-Roc hjälpa dig att slappna av på flera olika sätt. I bästa fall kan assistanssystemen till och med hjälpa dig att undvika olyckor.

Varmt välkommen in för en provkörning!

Pris från 214 900 kr

 

 

Nya Polo

Nya Polo.

Med den nya sportiga och kraftfulla designen ser nya Polo mer självsäker ut än någonsin. Ett urval designpaket öppnar dessutom upp stora möjligheter att göra bilen mer personlig och egen. Nya Polo är uppgraderad även invändigt – nu erbjuder den avancerade instrumenteringen Active Info Display, ett förvaringsfack med sladdlös smartphoneladdning och nya infotainmentsystem med skärmar upp till åtta tum. Den avancerade tekniken märks bland annat i körassistanssystem som områdesövervakning Front Assist med fotgängarskydd Pedestrian Monitor, tillvalet döda-vinkeln sensor och parkeringshjälp genom tillvalet Park Assist.

Pris från 149 900 kr. Privatleasing 2299 kr/mån

 

2017-07-05-MOT-Golf-Alltrack

Nya Golf Alltrack.

Golf Alltrack innebär underhållande och pigga köregenskaper, bland annat genom den alerta DSG-växellådan. Tillsammans med 4MOTION fyrhjulsdrift, högre markfrigång betyder det en bil för alla årstider och väglag. Den rymmer nästan lika mycket bagage som en Passat, och erbjuder avancerad teknik – du kan till exempel välja till Trailer Assist som hjälper dig att backa med släp.

Nu från 265 000 kr (ord pris 309 000 kr)

 

2017-10-17-tiguanallspace

En sjusitsig SUV för en fartfylld vardag.

Tiguan Allspace 2.0 TDI 190 DSG 4MOTION Business Edition

Tiguan Allspace fyller gapet mellan kompakta Tiguan och premiumklassens Touareg. Den är generöst utrustad redan i sin grundversion och den uttrycksfulla designen känns igen från den 21 centimeter kortare Tiguan. Med hela sju sitsar så finns utrymme för många passagerare och passar därmed särskilt bra för den större familjen, men med tillvalet fem sitsar så går det att skräddarsy det invändiga utrymmet ytterligare efter behov utan extra kostnad. Välj mellan sex olika drivlinor, två bensin och fyra diesel.

Pris från 341 000 kr
Företagsleasing från 2350 kr/månaden

 

Demobilar

Demobilar till salu.

2016 Touran TDI 110 hk DSG Pris: 249 000 kr (nypris 341 500 kr)

2017 Passat Lim GTE Pris: 419 000 kr (nypris 507 600 kr)

2017 Passat Alltrack TDI 240 DSG Pris: 448 000 kr (nypris 541 600 kr)

2017 Tiguan TDI 190 hk GT R-line Pris: 339 000 kr (nypris 507 600 kr)

2017 Tiguan TDI 240 hk GTS Pris: 419 000 kr (507 600 kr)

2017 Golf Alltrack TDI 184 hk Pris: 318 000 kr (nypris 410 300 kr)

Samtliga är utrustade med bland annat sommar/vinterhjul, fjärrstyrd bränslevärmare, backkamera och dragkrok.

 

2017-04-24-MOT-Nya-Arteon

Nya Arteon

Arteon kombinerar designdetaljer från klassiska sportbilar med elegansen och rymligheten hos en fastback. Det är en nyskapande gran turismo i business-klassen som tilltalar både känslor och förnuft. Med en aerodynamiska design, fönster utan ram och med bakpartiets dynamiska utformning lämnar Arteon ett bestående intryck. Adderar du tillvalet R-Line ökar den sportiga känslan än mer.

Pris från 409 900 kr. Förmånsvärde från 2 529 kr/mån. Privatleasing från 2 742 kr/mån. Företagsleasing från 5 032/mån.

 

Passat Alltrack Zeiss Edition

Tar dig enkelt till det svåråtkomliga.

När den bästa jaktmarken ligger långt från vägen kan Passat Alltrack ta dig dit. Just nu får du dessutom ett avancerat kikarsikte från ZEISS (värde ca 27 000 kr) på köpet.

Passat Alltrack 2,0 TDI 240 BiTurbo DSG 4MOTION GTS ZEISS Edition är utrustad med bland annat Active Info Display, digital och interaktiv instrumentering, Bluetooth Handsfree Premium, Easy Park-paket, Executive-paket, Keyless Access, Navigation Discover Pro, parkeringsvärmare, fjärrstyrd med timerfunktion samt Safe Tech-paket.

Pris från 409 900 kr

 

Volkswagen Touareg

På jakt efter fyrhjulsdrift?

De bästa jaktmarkerna ligger ofta långt från de asfalterade vägarna. Med Touareg kan du ta dig till de mest avlägsna och svåråtkomliga platserna. Just nu får du dessutom ett avancerat kikarsikte från ZEISS (värde ca 27 000 kr) på köpet. Den är utrustad med bland annat dragpaket, läderklädsel Alcantara/Nappa inklusive sportstol, lättmetallfälgar Tarragone 20″, navigation RNS 850 , parkeringsvärmare, fjärrstyrd med timerfunktion, premiumpaket samt R-Line interiör- och exteriörpaket.

Pris från 559 900 kr

 

2017-07-05-MOT-Passat-Alltrack

Den svenska modellen – Passat Alltrack

Den är riktigt läcker, utstrålar aktiv fritid och visar tydligt sina tillgångar. Med effektiva motorer, 4MOTION fyrhjulsdrift, DSG automatväxellåda med dubbelkoppling samt högre markfrigång och offroadegenskaper är det ganska naturligt varför Passat Alltrack har blivit en sådan succé. Snyggt förpackad får du ett spännande paket med allt ovanstående och samtidigt är det en bil som är rena drömmen för tjänstebilsföraren eller familjen som söker körglädje och säkerhet i skön kombination med utrymme och framkomlighet.

Pris från 322 200 kr
Business Lease från 1 870 kr/mån**
Förmånsvärde från 1 908 kr/mån*

2017-07-05-MOT-Passat-GTE

Den svenska modellen – Passat GTE

Passat Sportscombi GTE har allt du kan förvänta dig av vilken Passat Sportscombi som helst: den är komfortabel, rymlig, säker och har en hög utrustningsnivå. Eftersom den är en laddhybrid kan du dessutom addera lågt förmånsvärde, låg milkostnad och möjligheten att köra helt på el upp till 5 mil. För att inte tala om den dubbla glädjen med två motorer – både körglädjen och glädjen att ha en bil med låg förbrukning och lång räckvidd.

Pris från 431 900 kr
Business Lease fr. 3 052 kr

 

2017-07-03-MOT-VW-elekrifierar-Sverige

Vi elektrifierar Sverige.

Att kunna åka med på resan mot en ny elektrifierad värld ska inte vara förunnat ett fåtal. Vi har alltid jobbat för att göra den senaste tekniken tillgänglig för fler, och övergången till eldrivna bilar är inget undantag. Redan idag har vi laddbara bilar i alla storlekar och de närmaste åren kommer vi att lansera ett flertal nya eldrivna modeller.

 

2017-05-18 MOT Jägarförbundet

Medlemsrabatt på Volkswagen.

En Volkswagen Golf Alltrack eller Passat Alltrack är perfekta bilar när jaktsäsongen väl kör igång. Nu får du som medlem i Jaktförbundet 8% rabatt på nya Volkswagen personbilar och 10% rabatt på fabriks– samt Sverige-monterad utrustning som medlem i Jaktförbundet. Erbjudandet gäller de modeller som finns idag och kan ej kombineras med kampanjpriser, tillfälliga erbjudanden eller specialpriser. Vissa utrustningsdetaljer samt all paketutrustning är nettoprissatt och omfattas inte av rabatterna. För att utnyttja rabatten behöver du lämna ditt medlems- eller personnummer till bilförsäljaren för kontroll av ditt medlemskap i Jägareförbundet.

 

 

Läs mer om

motorcentralen_bildpuff_liten