Skoda

Superb Adventure Edition.

Skoda Superb Combi har väl genomtänkt ergonomi vilket gör att passagerarna får maximal komfort både i fram- och baksätet. När det kommer till säkerhet gör den inga kompromisser. Den levererar helt enkelt storslagen säkerhetsteknologi. Varje liten detalj i modellens formspråk har ägnats stor omsorg, från ritbord till produktion. Dessutom anländer den med den nya generationens bensin- och dieselmotorer.

Adventure Edition innehåller bland annat Front assist med autobroms, adaptiv radarbaserad farthållare, Hill Hold assist, lädersportratt, multifunktion, Bi-Xenonstrålkastare med AFS, dimljus fram med kurvfunktion, regnsensor, 3-zoners Climatronic, bluetooth, voice control. elstyrt förarsäte med minne, parkeringssensorer fram och bak, ambient LED-innerbelysning i tio valbara färger, lättmetallfälgar STRATOS silver 17″ och sätesklädsel i läder.

Pris: Från 299 900 kr

Privatleasing: Från 3896 kr/mån

Nya Skoda KAROQ.

Det finns många goda skäl till att välja Skoda KAROQ när du går i köptankar. Med exempelvis ABS-bromar, antisladdreglering, smarta deformationszoner och inte mindre än nio krockkuddar får du ett rejält säkerhetspaket. Dessutom kan bilen utrustas med ytterligare avancerade system som skyddar fotgängare (standard), ser till att du håller ett säkert avstånd till bilen framför, hjälper till att hålla din bil i rätt körfält, varnar för kollision och mycket mer.

Men nya KAROQ har inte bara säkerheten på sin sida. Den är också en riktigt bra vardagsbil, utrustad med krokar för matkassar i bagageutrymmet och extra förvaringsutrymme runt om i bilen. Här har inget lämnats åt slumpen utan med en hög sittposition, bekväma sittplatser och med gott om utrymme sitter både du och dina passagerare komfortabelt. Andra avancerade funktioner som du kan ansluta till mobila enheter och appar gör resorna extra behagliga.

Pris: Från 215 600 kr

Privatleasing: Från. 2749 kr/mån

Just nu ingår även ett fritt dragpaket när du köper en ny KAROQ.
(Ord. pris 10 900 kr, värde 17 800 kr)

Dragpaket innehåller: 
Elektriskt utfällbar dragkrok
Backkamera
Elmanövrerad baklucka öppning/stängning
Lastbågar, ŠKODA Original tillbehör

 

Alltid redo för nya utmaningar.

Skoda Octavia Scout Business Adventure Edition. 

En sann scout tilldelas förtjänstmärken för särskilda färdigheter och prestationer. Škodas nya äventyrare är inget undantag, en mästare i teknik, orientering och att överleva i vildmarken.

Systemet med fyrhjulsdrift har elektrohydraulisk koppling som inom några millisekunder hanterar minsta lilla förändring under bilens däck. Under normala vägförhållanden används vanlig framhjulsdrift. Offroad-läget gör att alla assistentsystem växlar över till en speciell offroad-inställning när du önskar, så att du kan koncentrera dig på att ta den bästa stigen längs utmanande terräng.

Pris: Från 282 900 kr

 

Kodiaq Scout

Nya KODIAQ SCOUT.

ŠKODA fortsätter att bryta ny mark med äventyrliga KODIAQ SCOUT. Med ett
yttre som klarar tuffare terräng och massa smarta funktioner som Offroad-läge,
Auto Hold och Hill Descent Assist. Självklart med fyrhjulsdrift som standard och
med plats för upp till sju. Provkör den redan idag. Välkommen in.

Pris: Från 357 200 kr

 

2017-10-30-mot-rapid

Väldesignad och praktisk.

Snygg, modern, tuff med mängder av smarta funktioner och ­utrustning. Så beskrivs RAPID Spaceback, en bil med ett fräscht och attraktivt utseende i ett kompakt, men rymligt format. Bilen är både säker och praktisk och har en rymlig interiör och bagageutrymme.

RAPID Spaceback är noggrant designad för att underlätta i vardagen och innehåller därför flera praktiska Simply Clever-lösningar som blir ovärderliga verktyg. Dessa verktyg inkluderar isskrapa dold i tanklocket, en multimedia-bygel för din telefon, en papperskorg och ett fack för reflexväst under förarsätet. De är diskret placerade för att alltid finnas där du behöver dem, när du behöver dem.

Pris från 159 900 kr
Privatleasing från 2195 kr/mån

2017-04-11-MOT-Skoda-Kodiaq

Bryter ny mark

En ŠKODA som är 4,7 meter lång, 1,88 meter bred med ett lastutrymme som sväljer hela 720 liter. Det är nya ŠKODA Kodiaq. ŠKODAs första riktiga SUV.

ŠKODA Kodiaq kännetecknas av en kraftfull exteriör design, stilren och tydlig interiör samt en rad smarta funktioner, nya och utvecklade assistans- och komfortsystem.

Kodiaq är välutrustad redan från fabrik med bland annat adaptiv farthållare, autobroms inklusive gångtrafikantsensor, nio krockkuddar, infotainmentsystemet Bolero med 8-tumsskärm, SmartLink (Apple Carplay, Android Auto, Mirror Link) och multikollisionsbroms. En extra sätesrad kan väljas till (5 900 kr) och med längdmässigt justerbara baksäten blir modellen flexibel beroende på lastnings- och komfortbehov.

Pris från:  265 900 kr

 

octavia_2017-03-30

Skoda Octavia Combi.

Med ny design, ny uppkopplad teknik och ännu bättre säkerhetsteknik är nya uppdaterade SKODA OCTAVIA smartare än någonsin tidigare. Precis lika rymlig och effektiv, men nu också med uppkopplade tjänster för ett enklare bil-liv och snabb hjälp när den behövs som allra mest.

Fronten med sina tvådelade strålkastare, likt Kodiaq, har fått större och mer markerad grill samt större luftintag. Strålkastarna har halogen-teknik i Ambition-utförande men redan från Style-nivå är strålkastare med full LED-teknik standard. Bakljusen är också av LED-teknik och beroende på bakaxel har spårvidden bak ökat med 20 respektive 30 millimeter. Interiört dominerar det nya infotainmentsystemet med större pekskärm, 8,0 respektive 9,2 tum beroende på version, tillsammans med nya materialval. I topp-infotainmentsystemet, Columbus, finns bland annat trådlös nätverkspunkt för LTE-internet och navigering genom Google Earth tillgängligt.

Pris från: 197 900 kr

Privatleasing från: 2595 kr/mån