Skoda

Kodiaq Scout

Nya KODIAQ SCOUT.

ŠKODA fortsätter att bryta ny mark med äventyrliga KODIAQ SCOUT. Med ett
yttre som klarar tuffare terräng och massa smarta funktioner som Offroad-läge,
Auto Hold och Hill Descent Assist. Självklart med fyrhjulsdrift som standard och
med plats för upp till sju. Provkör den redan idag. Välkommen in.

Pris: Från 357 200 kr

 2017-11-13-karoqmot

Nya Skoda KAROQ.

Det finns många goda skäl till att välja Skoda KAROQ när du går i köptankar. Med exempelvis ABS-bromar, antisladdreglering, smarta deformationszoner och inte mindre än nio krockkuddar får du ett rejält säkerhetspaket. Dessutom kan bilen utrustas med ytterligare avancerade system som skyddar fotgängare (standard), ser till att du håller ett säkert avstånd till bilen framför, hjälper till att hålla din bil i rätt körfält, varnar för kollision och mycket mer.

Men nya KAROQ har inte bara säkerheten på sin sida. Den är också en riktigt bra vardagsbil, utrustad med krokar för matkassar i bagageutrymmet och extra förvaringsutrymme runt om i bilen. Här har inget lämnats åt slumpen utan med en hög sittposition, bekväma sittplatser och med gott om utrymme sitter både du och dina passagerare komfortabelt. Andra avancerade funktioner som du kan ansluta till mobila enheter och appar gör resorna extra behagliga.

Pris: Från 215 600 kr

Just nu ingår även ett fritt dragpaket när du köper en ny KAROQ.
(Ord. pris 10 900 kr, värde 17 800 kr)

Dragpaket innehåller: 
Elektriskt utfällbar dragkrok
Backkamera
Elmanövrerad baklucka öppning/stängning
Lastbågar, ŠKODA Original tillbehör

 

 

2017-10-30-mot-rapid

Väldesignad och praktisk.

Snygg, modern, tuff med mängder av smarta funktioner och ­utrustning. Så beskrivs RAPID Spaceback, en bil med ett fräscht och attraktivt utseende i ett kompakt, men rymligt format. Bilen är både säker och praktisk och har en rymlig interiör och bagageutrymme.

RAPID Spaceback är noggrant designad för att underlätta i vardagen och innehåller därför flera praktiska Simply Clever-lösningar som blir ovärderliga verktyg. Dessa verktyg inkluderar isskrapa dold i tanklocket, en multimedia-bygel för din telefon, en papperskorg och ett fack för reflexväst under förarsätet. De är diskret placerade för att alltid finnas där du behöver dem, när du behöver dem.

Pris från 155 900 kr
Privatleasing från 2195 kr/mån

fabia_2017-03-30

En egen väg till nya vyer.

ŠKODA befäste sin tätposition i rallyvärlden när Pontus Tidemand och Jonas Andersson tog hem VM-titeln i WRC2. Bilen de kör är en ŠKODA FABIA R5, en maxad bil som har allt som krävs för att vinna. Vill du köra något som liknar vinnarbilen är FABIA Style TSI ett riktigt bra val.

Fabia Style TSI 95hk är säker, rymlig, kul att köra och med många smarta detaljer som standard. Som kombi får du även störst lastutrymme i klassen. Kombitillägg för 3 600 kr eller 100 kr/mån. Privatleasing för 1 795 kr/mån inkl. serviceavtal. Lägg till Komfortpaket Media Plus för 3 600 kr eller 100 kr/mån (Ord. pris 11 300 kr).

Pris: Från 136 900 kr (ord pris 151 500 kr). Vinterdäck ingår,  t.o.m den 30 november

2017-04-24-MOT-Skoda-Superb-Sportline

Res med stil. Res med attityd.

ŠKODAs designteam har gett ŠKODA SUPERB SPORTLINE en vässad design. De svarta designdetaljerna och slående aluminiumfälgarna gör att du omedelbart känner igen SPORTLINE. SUPERB Sportline utstrålar sportighet både invändigt och utvändigt. Möjligheten att välja TSI 280 hk och fyrhjulsdrift gör den ännu mer åtråvärd.

Škoda SUPERB COMBI Sportline Business – pris från 329 900 kr. Företagsleasing fr. 1 860 kr/mån*. Förmånsvärde fr. 2 133 kr
Škoda SUPERB COMBI Sportline Business – pris från 386 700 kr. Företagsleasing fr. 1 860 kr/mån*. Förmånsvärde fr. 2 133 kr

2017-04-11-MOT-Skoda-Kodiaq

Bryter ny mark

En ŠKODA som är 4,7 meter lång, 1,88 meter bred med ett lastutrymme som sväljer hela 720 liter. Det är nya ŠKODA Kodiaq. ŠKODAs första riktiga SUV.

ŠKODA Kodiaq kännetecknas av en kraftfull exteriör design, stilren och tydlig interiör samt en rad smarta funktioner, nya och utvecklade assistans- och komfortsystem.

Kodiaq är välutrustad redan från fabrik med bland annat adaptiv farthållare, autobroms inklusive gångtrafikantsensor, nio krockkuddar, infotainmentsystemet Bolero med 8-tumsskärm, SmartLink (Apple Carplay, Android Auto, Mirror Link) och multikollisionsbroms.

Pris från:  265 900 kr

 

octavia_2017-03-30

Skoda Octavia F-L

Med ny design, ny uppkopplad teknik och ännu bättre säkerhetsteknik är nya uppdaterade SKODA OCTAVIA smartare än någonsin tidigare. Precis lika rymlig och effektiv, men nu också med uppkopplade tjänster för ett enklare bil-liv och snabb hjälp när den behövs som allra mest.

Fronten med sina tvådelade strålkastare, likt Kodiaq, har fått större och mer markerad grill samt större luftintag. Strålkastarna har halogen-teknik i Ambition-utförande men redan från Style-nivå är strålkastare med full LED-teknik standard. Bakljusen är också av LED-teknik och beroende på bakaxel har spårvidden bak ökat med 20 respektive 30 millimeter. Interiört dominerar det nya infotainmentsystemet med större pekskärm, 8,0 respektive 9,2 tum beroende på version, tillsammans med nya materialval. I topp-infotainmentsystemet, Columbus, finns bland annat trådlös nätverkspunkt för LTE-internet och navigering genom Google Earth tillgängligt.

Octavia Ambition TSI 115 F-L från 194 900 kr

Pris från: 189 900 kr

 

superb_2017-03-30

Superb Business Edition.

En framstående och oerhört rymlig kombi fullastad med den senaste tekniken. Nya ŠKODA Superb Combi levereras med den nya generationens diesel- och bensinmotorer, som ger både körglädje och låg miljöpåverkan. Dessa nya avancerade motorer levererar mellan 150 och 280 hk, men förbrukar endast 4.0 till 7.1 liter per 100 km. 3 års nybilsgaranti ingår (upp till 10 000 mil).

Superb Style Combi TDI 190 4X4 DSG

Allt detta ingår i Business Edition:

 • Alcantara/läderklädsel
 • Canton ljudsystem
 • Elektrisk baklucka
 • Virtual Pedal
 • Lane Assist
 • Smart Light Assist
 • Blind Spot detect
 • Kupévärmare med fjärrkontroll
 • Bi-Xenonstrålkastare med AFS,
 • Mörktonade rutor Sunset
 • Stratos 17 tums lättmetallhjul

  Pris från:
   314 900 kr (ord pris 356 900 kr)
  Företagsleasing från 4195 kr/mån