Skoda

Kodiaq Scout

Nya KODIAQ SCOUT.

ŠKODA fortsätter att bryta ny mark med äventyrliga KODIAQ SCOUT. Med ett yttre som klarar tuffare terräng och massa smarta funktioner som Offroad-läge,
Auto Hold och Hill Descent Assist. Självklart med fyrhjulsdrift som standard och med plats för upp till sju. Även interiört är den full med smarta lösningar så som barnlås, sovpaket, surfplattehållare och jumbobox. Exteriört har den virtuell pedal, utfällbar dragkrok, dörrskydd och paraplyfack i båda framdörrarna.

Välkommen in och upptäck fler smarta finesser!

Pris: Från 313 400 kr

 

OCTAVIA är utrustad för livets små och stora uppdrag, oavsett om du ska lösa ett snabbt ärende eller ta familjen på upptäcktsfärd. Smarta säkerhetsdetaljer och avancerade assistanssystem gör upplevelsen bakom ratten till ett nöje. Se bilens status och styr kupéklimatet med din smartphone, värme på vintern och ventilation för heta sommardagar. Välkommen in på en provkörning!

ŠKODA OCTAVIA COMBI TSI 115 hk från 199 900 kr

Privatleasing fr. 2695 kr/mån

Lägg till Drag & Webasto: 9900 kr
Lägg till Style Premium: 12 900 kr
Lägg till Komfortpaket Media Connect: 6900 kr

Väldesignad och praktisk.

Snygg, modern, tuff med mängder av smarta funktioner och ­utrustning. Så beskrivs RAPID Spaceback, en bil med ett fräscht och attraktivt utseende i ett kompakt, men rymligt format. Bilen är både säker och praktisk och har en rymlig interiör och bagageutrymme.

RAPID Spaceback är noggrant designad för att underlätta i vardagen och innehåller därför flera praktiska Simply Clever-lösningar som blir ovärderliga verktyg. Dessa verktyg inkluderar isskrapa dold i tanklocket, en multimedia-bygel för din telefon, en papperskorg och ett fack för reflexväst under förarsätet. De är diskret placerade för att alltid finnas där du behöver dem, när du behöver dem. ​​

Kampanjpris: 159 900 kr (modellår 2019 TSI 110 man)

Privatleasing fr. 2195 kr/mån

Lägg till komfortpaket exkl Care Connect: 4900 kr

Bryter ny mark

En ŠKODA som är 4,7 meter lång, 1,88 meter bred med ett lastutrymme som sväljer hela 720 liter. Det är nya ŠKODA Kodiaq. ŠKODAs första riktiga SUV.

Kodiaq är välutrustad redan från fabrik med bland annat adaptiv farthållare, autobroms inklusive gångtrafikantsensor, nio krockkuddar, infotainmentsystemet Bolero med 8-tumsskärm, SmartLink (Apple Carplay, Android Auto, Mirror Link) och multikollisionsbroms.

Kampanjpris KODIAQ Style TDI 190 DSG 4×4: 337 400 kr. Dragpaket ingår (ord. pris 18 800 kr).

• Elektriskt utfällbar dragkrok med 7-polig adapter
• Elbaklucka öppning/stängning 
• Backkamera
• Takräcke
• Ytterbackspeglar aut. Nedtonande till Ambition

En bil för ett större liv

ŠKODA FABIA Facelift TSI 95 hk.

ŠKODA FABIA är sedan tidigare en karaktäristisk och elegant bil med attraktiva former, men nu får bilen ett ansiktslyft!

ŠKODA FABIA Facelift har bland annat nya linjer kring lyktorna, en finslipad instrumentpanel samt fler elektroniska hjälpmedel så som döda vinkeln-varnare. Den erbjuder även fler tillval än föregångaren, så som 18-tumsfälgar och LED-lyktor.

Kampanjpris: 139 900 kr
Komfortpaket Media Connect +3900 kr (exkl Care Connect)

Privatleasing från 1895 kr/mån, inklusive serviceavtal (Upp till 36 månader/3000 mil).

Erbjudandet gäller modellår 2019 Hatchback och Combi
Style TSI 95 man och Style TSI 110 DSG.

 

ŠKODA FABIA Run Out Style TSI 95.

ŠKODA FABIA är en karaktäristisk och elegant bil med attraktiva former. De har gott om utrymme för passagerarna och deras bagage. Interiören är behagligt bred och bagageutrymmet har en kapacitet på 330 liter, vilket är det största i klassen!

Var du än tittat kommer du att hitta användbara förvaringsmöjligheter, inklusive smarta fan och snillrika hållare. Nätfickorna på sidorna av stolarna fram är perfekta för förvaring av små saker.

När det gäller säkerheten så gör ŠKODA FABIA inga kompromisser: 5 Stjärnor i Euro NCAP´s krocktest talar för sig själv. FABIA har tagit en tydlig ståndpunkt för passagerare och fotgängares säkerhet.

Kampanjpris: 134 900 kr*

Privatleasing från 1995 kr/mån.

Komfortpaket Media Connect ingår (värde 6 900 kr!)

SUPERB BUSINESS Laurin & Klement.

Kännetecknande för Laurin & Klement är hög komfort och exklusivitet. Bilens framskärm är försedd med Laurin & Klements emblem och det finns en inskrift på fram- och baksätenas rygg som är klätt i exklusivt, brunt läder. Detta är med andra ord en fantastisk medlem i SUPERB-familjen med en mängd enskilda detaljer som både välkomnar och lockar dig in.

L&K är utrustad med:

Ventilerade stolar i läder, ljudsystem Canton, elektrisk baklucka, virtual pedal, assistanspaket, Infotainment Navigation Columbus, utfällbar dragkrok, kupévärmare med fjärrkontroll, Bi-Xenonstrålkastare med AFS, DCC – Adaptivt chassi samt 18” lättmetallhjul Pegasus.

Pris: Från 341 000 kr
Leasing: Från 1890 kr/mån
Förmånsvärde: 2042 kr/mån
Från 100 kr/mån för serviceavtal.

FABIA Adventure Edition.

 FABIA är en smidig bil för dig som vill kombinera storstadspuls med en aktiv fritid. Njut av komfort och trygghet med Smart-Link, Infotainment med 6,5” pekskärm, Media Connect, Front assist, parkeringssensorer bak och 5 stjärnor i Euro NCAP.

Kupén är lite lägre och bredare än innan och både förare och passageraren fram har mer takhöjd. Bagageutrymmet är störst i segmentet. Trots detta gör FABIA​s kompakta dimensioner att bilen behåller sin smidighet i trafiken.

Pris: Från 134 900 kr.

Privatleasing: Från 1 995 kr/mån inkl. serviceavtal.

Lägg till Komfortpaket (6900 kr).

Superb Adventure Edition.

SUPERB Adventure Edition är en väl rustad bil med mjuk komfort, hög säkerhet och bekväm DSG automatväxellåda. Välj mellan flera motoralternativ, bensin eller diesel. Och avancerad fyrhjulsdrift om du önskar ännu mer framkomlighet.

Adventure Edition är bland annat utrustad med fjärrstyrd parkeringsvärmare, läderklädsel och elinställbart förarsäte, Canton Sound System med 12 högtalare och subwoofer, assistans- och säkerhetspaket, dragpaket inklusive backkamera, elbaklucka med optisk öppning samt mörktonade rutor.

Pris: Från 299 900 kr

Privatleasing: Från 3896 kr/mån. SUPERB LK +18 000 kr. SUPERB Sportline +12 000 kr.

Skoda KAROQ.

Det finns många goda skäl till att välja Skoda KAROQ när du går i köptankar. Med exempelvis ABS-bromar, antisladdreglering, smarta deformationszoner och inte mindre än nio krockkuddar får du ett rejält säkerhetspaket. Dessutom kan bilen utrustas med ytterligare avancerade system som skyddar fotgängare (standard), ser till att du håller ett säkert avstånd till bilen framför, hjälper till att hålla din bil i rätt körfält, varnar för kollision och mycket mer.

Men nya KAROQ har inte bara säkerheten på sin sida. Den är också en riktigt bra vardagsbil, utrustad med krokar för matkassar i bagageutrymmet och extra förvaringsutrymme runt om i bilen. Här har inget lämnats åt slumpen utan med en hög sittposition, bekväma sittplatser och med gott om utrymme sitter både du och dina passagerare komfortabelt. Andra avancerade funktioner som du kan ansluta till mobila enheter och appar gör resorna extra behagliga.

KAROQ AMBITION TDI 115 Pris: Från 244 600 kr

Privatleasing: Från. 3195 kr/mån

Dragpaket utan kostnad ingår!
(värde ca 10 900 kr, gäller endast 1,5 TSI och 2,0 TDI)

• Elektriskt utfällbar dragkrok
• Elbaklucka öppning/stängning 
• Backkamera
• Takräcke

 

Alltid redo för nya utmaningar.

Skoda Octavia Scout Business Adventure Edition. 

En sann scout tilldelas förtjänstmärken för särskilda färdigheter och prestationer. Škodas nya äventyrare är inget undantag, en mästare i teknik, orientering och att överleva i vildmarken.

Systemet med fyrhjulsdrift har elektrohydraulisk koppling som inom några millisekunder hanterar minsta lilla förändring under bilens däck. Under normala vägförhållanden används vanlig framhjulsdrift. Offroad-läget gör att alla assistentsystem växlar över till en speciell offroad-inställning när du önskar, så att du kan koncentrera dig på att ta den bästa stigen längs utmanande terräng.

Pris: Från 282 900 kr