Skoda

Kanonpriser på bilar från ŠKODA under Stora Fritidsmässan!

Lördag och söndag den 19-20 maj är det stor fritidsmässa på A3 Arena. Vi finns på plats och har dessutom kanonpriser på Skoda Octavia Scout och Kodiaq Scout under hela mässan.

Octavia Scout 150 tdi 4×4 DSG Adventure edition för 279 900:- (ord. pris 332 300 kr)

Kodiaq Scout, 190 tdi 4×4 DSG för 339 000:- inklusive drag- och Businesspaket (ord. pris 380 600 kr)

Var? A3 Arena, Umeå

När? Lördag 19/5 kl.10.00-16.00 och Söndag 20/5 kl.11.00-15.00

Välkommen!

 

Cykelkväll i Umeå med ŠKODA och Måns Möller!

Den 23 maj kl.17.30-20.00 bjuder vi in till cykelkväll hos oss.

Med korta och praktiska föreläsningar i vår bilhall ger vi tillsammans med Vätternrundan och våra partners värdefulla tips inför cykelsäsongen om hur du kan maximera träningen, tekniken och utrustningen för att själv utvecklas som cyklist och både klara Vätternrundan och få ännu roligare cykelrundor. Dessutom finns ŠKODA Cycling Team på plats som berättar om hur man gör för att cykla riktigt snabbt runt Vättern – den perfekta uppladdningen!

Komikern Måns Möller föreläser och med sig har han den tidigare skidcoachen Christer Skog. Sommaren 2017 slog de världsrekord när de tillsammans cyklade 615 mil genom hela Europa – på 29 dagar! Hör dem berätta allt om sin fantastiska resa.

Varmt välkommen – vi bjuder på enklare mat och dryck under kvällen.
Besökare kommer erbjudas rabatt på cyklar på Canyon och det finns möjlighet att köpa andra utvalda produkter på plats till förmånliga priser, så kom ihåg att ta med betalmedel. Vi har också en enklare frågesport med riktigt fina priser!

Anmäl dig här.

 

Stötta ditt favoritlag – provkör!

ŠKODAs sponsring av ishockey-VM inleddes redan 1991 och är inskrivet i Guinness Rekordbok som det längsta samarbetet mellan ett enskilt företag och ett världsmästerskap. Skoda har även stöttat Svenska Ishockeyförbundet, Tre Kronor, Damkronorna och Juniorkronorna sedan år 2008.

Nu vill ŠKODA ge fler möjlighet att börja spela och har därför startat Hockeyfonden som utrustar Sveriges hockeyframtid med gratis startkit.

Vill du också ge fler barn en möjlighet att spela hockey? Passa på att provköra en ŠKODA innan den 2018-05-31, så skänker ŠKODA 200 kronor till din favoritklubbs juniorlag. Välkommen in!

 

Skoda Octavia Combi.

OCTAVIA är utrustad för livets små och stora uppdrag, oavsett om du ska lösa ett snabbt ärende eller ta familjen på upptäcktsfärd. Smarta säkerhetsdetaljer och avancerade assistanssystem gör upplevelsen bakom ratten till ett nöje. Se bilens status och styr kupéklimatet med din smartphone, värme på vintern och ventilation för heta sommardagar. Välkommen in på en provkörning!

ŠKODA OCTAVIA COMBI TSI 115 hk

 

Pris från: 197 900 kr

Privatleasing från: 2595 kr/mån inkl. service

Lägg till drag- och värmarepaket för 4900 kr (ord. 17 800 kr)

Komfortpaket Media Connect 6900 kr

SUPERB BUSINESS Laurin & Klement.

Kännetecknande för Laurin & Klement är hög komfort och exklusivitet. Bilens framskärm är försedd med Laurin & Klements emblem och det finns en inskrift på fram- och baksätenas rygg som är klätt i exklusivt, brunt läder. Detta är med andra ord en fantastisk medlem i SUPERB-familjen med en mängd enskilda detaljer som både välkomnar och lockar dig in.

L&K är utrustad med:

Ventilerade stolar i läder, ljudsystem Canton, elektrisk baklucka, virtual pedal, assistanspaket, Infotainment Navigation Columbus, utfällbar dragkrok, kupévärmare med fjärrkontroll, Bi-Xenonstrålkastare med AFS, DCC – Adaptivt chassi samt 18” lättmetallhjul Pegasus.

Pris: Från 341 000 kr
Leasing: Från 1890 kr/mån
Förmånsvärde: 2042 kr/mån
Från 100 kr/mån för serviceavtal.

 

FABIA Adventure Edition.

FABIA är en smidig bil för dig som vill kombinera storstadspuls med en aktiv fritid. Njut av komfort och trygghet med Smart-Link, Infotainment med 6,5” pekskärm, Media Connect, Front assist, parkeringssensorer bak och 5 stjärnor i Euro NCAP.

Kupén är lite lägre och bredare än innan och både förare och passageraren fram har mer takhöjd. Bagageutrymmet är störst i segmentet. Trots detta gör FABIA​s kompakta dimensioner att bilen behåller sin smidighet i trafiken.

Pris: Från 134 900 kr.

Privatleasing: Från 1 995 kr/mån inkl. serviceavtal.

Lägg till Komfortpaket (6900 kr).

Superb Adventure Edition.

SUPERB Adventure Edition är en väl rustad bil med mjuk komfort, hög säkerhet och bekväm DSG automatväxellåda. Välj mellan flera motoralternativ, bensin eller diesel. Och avancerad fyrhjulsdrift om du önskar ännu mer framkomlighet.

Adventure Edition är bland annat utrustad med fjärrstyrd parkeringsvärmare, läderklädsel och elinställbart förarsäte, Canton Sound System med 12 högtalare och subwoofer, assistans- och säkerhetspaket, dragpaket inklusive backkamera, elbaklucka med optisk öppning samt mörktonade rutor.

Pris: Från 299 900 kr

Privatleasing: Från 3896 kr/mån. SUPERB LK +18 000 kr. SUPERB Sportline +12 000 kr.

Nya Skoda KAROQ.

Det finns många goda skäl till att välja Skoda KAROQ när du går i köptankar. Med exempelvis ABS-bromar, antisladdreglering, smarta deformationszoner och inte mindre än nio krockkuddar får du ett rejält säkerhetspaket. Dessutom kan bilen utrustas med ytterligare avancerade system som skyddar fotgängare (standard), ser till att du håller ett säkert avstånd till bilen framför, hjälper till att hålla din bil i rätt körfält, varnar för kollision och mycket mer.

Men nya KAROQ har inte bara säkerheten på sin sida. Den är också en riktigt bra vardagsbil, utrustad med krokar för matkassar i bagageutrymmet och extra förvaringsutrymme runt om i bilen. Här har inget lämnats åt slumpen utan med en hög sittposition, bekväma sittplatser och med gott om utrymme sitter både du och dina passagerare komfortabelt. Andra avancerade funktioner som du kan ansluta till mobila enheter och appar gör resorna extra behagliga.

Pris: Från 215 600 kr

Privatleasing: Från. 2749 kr/mån

 

Alltid redo för nya utmaningar.

Skoda Octavia Scout Business Adventure Edition. 

En sann scout tilldelas förtjänstmärken för särskilda färdigheter och prestationer. Škodas nya äventyrare är inget undantag, en mästare i teknik, orientering och att överleva i vildmarken.

Systemet med fyrhjulsdrift har elektrohydraulisk koppling som inom några millisekunder hanterar minsta lilla förändring under bilens däck. Under normala vägförhållanden används vanlig framhjulsdrift. Offroad-läget gör att alla assistentsystem växlar över till en speciell offroad-inställning när du önskar, så att du kan koncentrera dig på att ta den bästa stigen längs utmanande terräng.

Pris: Från 282 900 kr

 

Kodiaq Scout

Nya KODIAQ SCOUT.

ŠKODA fortsätter att bryta ny mark med äventyrliga KODIAQ SCOUT. Med ett
yttre som klarar tuffare terräng och massa smarta funktioner som Offroad-läge,
Auto Hold och Hill Descent Assist. Självklart med fyrhjulsdrift som standard och
med plats för upp till sju. Provkör den redan idag. Välkommen in.

Pris: Från 357 200 kr

 

2017-10-30-mot-rapid

Väldesignad och praktisk.

Snygg, modern, tuff med mängder av smarta funktioner och ­utrustning. Så beskrivs RAPID Spaceback, en bil med ett fräscht och attraktivt utseende i ett kompakt, men rymligt format. Bilen är både säker och praktisk och har en rymlig interiör och bagageutrymme.

RAPID Spaceback är noggrant designad för att underlätta i vardagen och innehåller därför flera praktiska Simply Clever-lösningar som blir ovärderliga verktyg. Dessa verktyg inkluderar isskrapa dold i tanklocket, en multimedia-bygel för din telefon, en papperskorg och ett fack för reflexväst under förarsätet. De är diskret placerade för att alltid finnas där du behöver dem, när du behöver dem.

Pris från 159 900 kr
Privatleasing från 2195 kr/mån

2017-04-11-MOT-Skoda-Kodiaq

Bryter ny mark

En ŠKODA som är 4,7 meter lång, 1,88 meter bred med ett lastutrymme som sväljer hela 720 liter. Det är nya ŠKODA Kodiaq. ŠKODAs första riktiga SUV.

ŠKODA Kodiaq kännetecknas av en kraftfull exteriör design, stilren och tydlig interiör samt en rad smarta funktioner, nya och utvecklade assistans- och komfortsystem.

Kodiaq är välutrustad redan från fabrik med bland annat adaptiv farthållare, autobroms inklusive gångtrafikantsensor, nio krockkuddar, infotainmentsystemet Bolero med 8-tumsskärm, SmartLink (Apple Carplay, Android Auto, Mirror Link) och multikollisionsbroms. En extra sätesrad kan väljas till (5 900 kr) och med längdmässigt justerbara baksäten blir modellen flexibel beroende på lastnings- och komfortbehov.

Pris från:  265 900 kr