Annas Motorklubb

Välkommen till Annas Motorklubb!

annas-motorklubb

Annas Motorklubb är Motorcentralens klubb för våra kvinnliga kunder. Anna, det är jag, och motorklubben är alla ni som vill vara med.

Tanken med klubben är attt vi ska ha kul på vägen mot målet, som är ökad kunskap om att köpa, äga och köra bil.

Och det bästa av allt, det kostar inget att vara medlem

Att vara medlem

Du registrerar som medlem när du köper bil hos Motorcentralen, det kostar ingenting men ger desto mer. Hos oss kan du öka din kunskap om din bil samt bl.a. gå på föreläsningar och delta i förarutbildning.

Som medlem får du:

  • möjlighet att teckna Audi, VW, Skoda och Seat-kortet som ger möjligheter till sparande med ränta, uppdelning av betalning i 6 månader utan avgifter, VISA.koppling utan kostnad, förmånliga erbjudanden och rabatter hos Motorcentralen, Preem m.fl.
  • lånecykel vid servicebesök
  • rabatterad hyrbil vid servicebesök
  • boka service för din bil på www.motorcentralenumea.se

 

Om Annas Motorklubb

Sedan starten i maj 2001, då gästades av Amelia Adamo har vi kunnat erbjuda; föreläsningar med bland andra Christina Doctare och Renata Chlumska, förarutbildningar av Halkbanan i Hörnefors samt premiärvisningar av nya bilmodeller och några modevisningar. Du kommer förstås att kunna se fram emot nya intressanta aktiviteter!

Inbjudan till träffar skickas hem till dig. Har du några funderingar om Annas Motorklubb är du varmt välkommen att höra av dig till mig!

Vi ses!

anna amk

Maila mig