Audi

En tusenkonstnär.

Audi Q2 är verkligt allround – den passar lika bra för lite äventyr offroad som den gör till vardags och på semestern. Med en ungdomlig och kaxig look och massor av högteknologisk utrustning ombord kombinerar denna kompakta SUV progressiv design med funktionalitet på hög nivå. Uppkopplingsmöjligheter, infotainment- och assistanssystem ligger fullt i klass med de i större modeller.

Audi Q2 1.0 TFSI 116hk Proline
Privatleasing fr.2995 kr/mån . Kontantpris fr.267 400 kr

 

Privatleasa en Audi A3

Muskulösa former: Den dynamiska taklinjen framhäver 5-dörrarsmodellens sportiga karaktär, medan tornadolinjen under sidorutorna och den dynamiska linjen ovanför trösklarna gör karossen ännu smäckrare. Bakpartiet karakteriseras av nya 3D-baklyktor, tydliga linjer och en bred diffusor. En verklig finess är Audi virtual cockpit, som nu också finns för kompaktklassen. Försprång kan anta olika former – se några av dem här. Just nu ingår: Smartphone interface, Parkeringssensor, Farthållare, Audi sound system, Förarinformationssystem, Ljus & regnsensor, Automatisk 2-zons klimatanläggning, Glanspaket, Xenon plus & pre sense front (autobroms).

Audi A3 Sportback 1.5 TFSI 150 hk Proline
Privatleasing fr. 2 795 kr/mån. Kontantpris fr. 266 100 kr.

 

Snygg på ett kick.

Vi erbjuder en rad olika lösningar för dig att finansiera din nya Audi. Ett bekvämt sätt är att leasa bil privat, för den bärande tanken med privatleasing är enkelhet. Beställ och betala en leasingavgift per månad.  Audi A1 ger en sofistikerad livsstil – uttryckt i kompakt format. Med massor av möjligheter för att anpassa bilen efter hur just du vill ha den – och göra den unik. En bil som imponerar och alltid är lika fascinerande. Med ännu effektivare teknik och med ännu mer avancerade kommunikationslösningar. A1 Sportback – verklig storhet kan ta sig många olika former.

Privatleasing för endast 2 095 kr/mån.
Pris från. 206 000 kr

 

 

Det eleganta sättet att gå dina egna vägar.

Audi A6 Allroad Proline Edition 3.0 TDI quattro S tronic.

Varför alltid ta samma väg som alla andra? Audi A6 allroad quattro är en bil som låter dig upptäcka helt nya vägar och bemästra alla utmaningar. Bl.a. tack vare sin adaptiva luftfjädring. Detta elektroniskt styrda system har steglös dämpning och anpassar automatiskt fjädringen efter de aktuella körförhållandena. Finns med 190 hk, 218 hk, 272 hk och 320 hk.

Pris från 489 000 kr
Företagsleasing 5995 kr/mån
Förmånsvärde 3600 kr

En bild säger mer än tusen ord.

Audi A4 Avant 2.0 TDI Sport 190 hk  quattro® S tronic Proline Edition

Om en bild säger mer än tusen ord, tänk då vad en provkörning gör!

Audi A4 Avant är rymligare, elegantare och sportigare än någonsin. Den är en intelligent mix av elegant design och praktisk funktionalitet – och mycket mer. Innovativa ”Audi virtual cockpit” med sin högupplösta 12,3 tum stora LCD-skärm, och tillvalet Bang & Olufsen sound system med 3D-ljud, är exempel på detaljer som gör att interiören håller ren lyxklass.

Utrustad med bland annat quattro,  S tronic, parkeringsvärmare, sportstolar och LED-strålkastare.

Pris från 341 000 kr
Business lease från 4245 kr/mån
Förmånsvärde från 2171 kr/mån
Lägg till alpinpaket (parkeringsvärmare och dragkrok) för 9900 kr.

 

En suv med quattro ultra.

Nästa generation Audi Q5 har blivit både rymligare, smartare och roligare att köra. Med den senaste quattro® teknologin kan du ta dig vart du vill, när du vill, oavsett om du ska genom stadstrafik eller den tuffa vinterterrängen. Välkommen in till oss på Motorcentralen för en provkörning!

Audi Q5 2.0 TDI 190 hk quattro S tronic Sport Proline Edition
Pris från 386 500 kr. Företagsleasing från 4 445 kr. Förmånsvärde från 2617 kr.

Lägg till alpinpaket (parkeringsvärmare och dragkrok) för 14 900 kr.

 

För ”familjens” skull.

Innovativ teknik, progressiv design och massor av utrustningsmöjligheter: Audi A6 Avant är en mix av dessa värden, och slutresultatet en extremt sportig och elegant bil med massor av komfort. Den har fått en ännu vassare design, bland annat på single frame-grillen, strålkastarna, luftinsläppen och stötfångarna. Under huven finns ett brett utbud av nya motorversioner som gör A6 ännu mer kraftfull och effektiv och dessutom en helt nykonstruerad S tronic-växellåda för framhjulsdrivna varianter.

A6 Avant 1.8 TFSI 190hk S tronic Proline Edition

Pris från 341 000 kr
Företagsleasing fr. 4295 kr

 

 

Felfritt grepp. Även om ditt hjärta.

A4 allroad quattro visar upp en exklusiv offroad-karaktär. Den kombinerar förstklassig design med maximal funktionalitet och intar en unik position i sin klass. Utställda skärmar och höjd markfrigång gör A4 allroad quattro till en perfekt reskamrat för offroadkörning i lättare terräng. Namnet ger en ledtråd: quattro 4-hjulsdrift betyder att körningen blir mer dynamisk, med mer grepp och driv, och att Audi A4 allroad quattro känns fantastiskt bra att köra på praktiskt taget alla underlag. Proline Edition är ett attraktivt erbjudande för A4 allroad 2.0 TDI 190 hk quattro S tronic. Utöver den generösa standardutrustningen, inkluderar erbjudandet även all utrustning från Proline-paketet samt adaptiv farthållare, Lane assist, kökörningsassistent parkeringssensorer bak och fram samt helljusassistent.

Audi A4 allroad 2.0 TDI 190 hk quattro® S tronic proline edition.

Pris från 364 000 kr Företagsleasing fr. cirka 4345 kr/mån

Förmånsvärde från 2379 kr/mån

 

 

A5 låter som ett betyg. Det är det också.

Audi A5 Sportback 2.0 TFSI 252 hk quattro S-tronic.

Nya Audi A5 Sportback är ypperlig mix av elegant, emotionell design, funktionalitet på hög nivå och ett överflöd av komfort. Den är en mycket familjevänlig bil med perfekta uppkopplings- och anslutningsmöjligheter och erbjuder dig också de allra senaste infotainmentfinesserna. Dessutom levereras den andra generationen med ett helt nytt upphängningssystem, en högeffektiv och avancerad drivlina och med nya innovativa assistanssystem.

Audi företagsleasing 4095 kr
Företagspris 386 500 kr
Förmånsvärde 2600 kr

Lägg till alpinpaket (parkeringsvärmare och dragkrok) för 14 900 kr.

 

 

RS-ikonen är tillbaka. Med besked.

Den fjärde generationen av RS 4 Avant är en vinnande kombination av prestanda, funktionalitet och rymlighet i en fascinerande RS-design.

Från den imponerande single frame-grillen med sitt RS 4-emblem via de muskulösa linjerna och de utställda skärmarna ända bak till RS-sportavgassystemet (tillval) med sina stora ovala ändrör – varenda liten detalj andas sport och ser också till att bilen klarar alla de krav som ställs på den till vardags.

AUDI RS 4 AVANT 2.9 TFSI QUATTRO TIPTRONIC
Pris från 783 500 kr.

 

Audi RS3 Sportback

Från 0 till 100 på raska 4,1 sekunder.

Utvändigt avspeglar Audi RS 3 Sportback sin styrka med stora luftintag, profilerade kjolar och en stilig single frame-grill i svart högglans.

Standardmonterade quattro permanent 4-hjulsdrift svarar tillsammans med den 7-stegade dubbelkopplingsväxellådan S tronic för ännu bättre dynamik och briljans på vägen.

Pris från 546 200 kr

 

mtcrs5

En sprinter i skräddarsydd kostym.

Nya Audi RS 5 Coupé är en vägvinnande mix av elegant design och klassisk RS-prestanda. Med sina dubbla turboaggregat levererar 2.9 TFSI V6 450 hk och ett maximalt vridmoment på 600 Nm vilket borgar för verkligt sportig prestanda. Det räcker med svindlande snabba 3,9 sekunder för RS 5 Coupé att komma upp i 100 km/h från stillastående. Topphastigheten ligger på 250 km/h och kan som tillval höjas till 280 km/h.

Pris från 813 500 kr

 

Audi TT RS

Född på banan. Byggd för vägen.

Nya Audi TT RS är en kompromisslös sportbil och en ledande teknologiplattform. Låg tyngdpunkt, permanent fyrhjulsdrift quattro® och den klassiskt skönsjungande 5-cylindriga TFSI-motorn – nu uppskruvad till 400 hk.

Trevligare än så här blir det inte på fyra hjul.

Pris från 686 800 kr

 

Audi Q3

Glädjespridaren

Med sin progressiva och sportiga design är Audi Q3 en SUV som drar blickarna till sig. En bil som är lika hemtam i stan som den är i terrängen. Pigg, tuff och smidig. Den nya generationen av kraftfulla TDI- och TFSI-motorer bjuder på ännu högre effekt och ännu lägre förbrukning – för optimal körglädje ur alla synvinklar.

Audi Q3 2.0 TDI 150 hk quattro® Sport
Privatleasing för 2 995 kr/mån

 

2017-05-31-MOT-Audi-A3-Sportback

Kraft, balans och prestation.

Muskulösa former: Den dynamiska taklinjen framhäver 5-dörrarsmodellens sportiga karaktär, medan tornadolinjen under sidorutorna och den dynamiska linjen ovanför trösklarna gör karossen ännu smäckrare. Bakpartiet karakteriseras av nya 3D-baklyktor, tydliga linjer och en bred diffusor. En verklig finess är Audi virtual cockpit, som nu också finns för kompaktklassen. Försprång kan anta olika former – se några av dem här.

Audi A3 Sportback 1.5 TFSI 150 hk quattro® S line edition

Pris från 299 000 kr

Privatleasing från 2795 kr/mån

 

Läs mer om

motorcentralen_bildpuff_litenmotorcentralen_bildpuff_litenmotorcentralen_bildpuff_liten