Audi

Vinter, välkommen!

Audi A4 Avant 2.0 TDI Sport 190 hk  quattro® S tronic Proline Edition

Rymligare, elegantare och sportigare än någonsin: Audi A4 Avant är en intelligent mix av elegant design och praktisk funktionalitet – och mycket mer. Innovativa ”Audi virtual cockpit” med sin högupplösta 12,3 tum stora LCD-skärm, och tillvalet Bang & Olufsen sound system med 3D-ljud, är exempel på detaljer som gör att interiören håller ren lyxklass.

Utrustad med bland annat quattro,  S tronic, parkeringsvärmare, sportstolar, dragkrok och LED-strålkastare.

Pris från 349 000 kr, inklusive vinterhjul!

 

2017-11-q5

Vintervägvisaren.

Nästa generation Audi Q5 har blivit både rymligare, smartare och roligare att köra. Med den senaste quattro® teknologin kan du ta dig vart du vill, när du vill, oavsett om du ska genom stadstrafik eller den tuffa vinterterrängen. Välkommen in till oss på Motorcentralen för en provkörning!

Audi Q5 2.0 TDI 190 hk quattro S tronic Sport Proline Edition
Pris från 426 000 kr. Företagsnetto fr. ca 384 000 kr. Företagsleasing fr. ca 4 095 kr.

 

Lämnar inget att önska.

Innovativ teknik, progressiv design och massor av utrustningsmöjligheter: Audi A6 Avant är en mix av dessa värden, och slutresultatet en extremt sportig och elegant bil med massor av komfort. Den har fått en ännu vassare design, bland annat på single frame-grillen, strålkastarna, luftinsläppen och stötfångarna. Under huven finns ett brett utbud av nya motorversioner som gör A6 ännu mer kraftfull och effektiv och dessutom en helt nykonstruerad S tronic-växellåda för framhjulsdrivna varianter.

A6 Avant 2.0 TDI 190hk S tronic Proline Edition

Pris från 336000 kr
Pris inkl Quattro 358 400 kr
Företagsleasing fr. 4095 kr

 

Bäst i test och bra på allt.

A4 allroad quattro visar upp en exklusiv offroad-karaktär. Den kombinerar förstklassig design med maximal funktionalitet och intar en unik position i sin klass. Utställda skärmar och höjd markfrigång gör A4 allroad quattro till en perfekt reskamrat för offroadkörning i lättare terräng. Namnet ger en ledtråd: quattro 4-hjulsdrift betyder att körningen blir mer dynamisk, med mer grepp och driv, och att Audi A4 allroad quattro känns fantastiskt bra att köra på praktiskt taget alla underlag. Proline Edition är ett attraktivt erbjudande för A4 allroad 2.0 TDI 190 hk quattro S tronic. Utöver den generösa standardutrustningen, inkluderar erbjudandet även all utrustning från Proline-paketet.

Audi A4 allroad 2.0 TDI 190 hk quattro® S tronic proline edition.
Pris: Från 358 400 kr Företagsleasing fr. cirka 4495 kr.

 

 

mot_audigtron

Den vackraste förmånen.

Audi A5 Sportback g-tron kombinerar hög effekt med praktiskt taget klimatneutral mobilitet och bjuder på sportig design hela vägen från fronten till bakpartiet. Allt sammantaget är Audi A5 Sportback g-tron en idealisk reskamrat – både till vardags, på semestern och på affärsresan.

Audi företagsleasing 5850 kr
Rek företagsnetto 437 200 kr
Förmånsvärde 1650 kr

 

Audi RS3 Sportback

Från 0 till 100 på raska 4,1 sekunder.

Utvändigt avspeglar Audi RS 3 Sportback sin styrka med stora luftintag, profilerade kjolar och en stilig single frame-grill i svart högglans.

Standardmonterade quattro permanent 4-hjulsdrift svarar tillsammans med den 7-stegade dubbelkopplingsväxellådan S tronic för ännu bättre dynamik och briljans på vägen.

Pris från 546 200 kr

 

mtcrs5

En sprinter i skräddarsydd kostym.

Nya Audi RS 5 Coupé är en vägvinnande mix av elegant design och klassisk RS-prestanda. Med sina dubbla turboaggregat levererar 2.9 TFSI V6 450 hk och ett maximalt vridmoment på 600 Nm vilket borgar för verkligt sportig prestanda. Det räcker med svindlande snabba 3,9 sekunder för RS 5 Coupé att komma upp i 100 km/h från stillastående. Topphastigheten ligger på 250 km/h och kan som tillval höjas till 280 km/h.

Pris från 813 500 kr

Audi TT RS

Född på banan. Byggd för vägen.

Nya Audi TT RS är en kompromisslös sportbil och en ledande teknologiplattform. Låg tyngdpunkt, permanent fyrhjulsdrift quattro® och den klassiskt skönsjungande 5-cylindriga TFSI-motorn – nu uppskruvad till 400 hk.

Trevligare än så här blir det inte på fyra hjul.

Pris från 686 800 kr

Audi A1 sportback

Snygg på ett kick.

Vi erbjuder en rad olika lösningar för dig att finansiera din nya Audi. Ett bekvämt sätt är att leasa bil privat, för den bärande tanken med privatleasing är enkelhet. Beställ och betala en leasingavgift per månad.  Audi A1 ger en sofistikerad livsstil – uttryckt i kompakt format. Med massor av möjligheter för att anpassa bilen efter hur just du vill ha den – och göra den unik. En bil som imponerar och alltid är lika fascinerande. Med ännu effektivare teknik och med ännu mer avancerade kommunikationslösningar. A1 Sportback – verklig storhet kan ta sig många olika former.

Privatleasing för endast 2 095 kr/mån.
Pris från. 190 100 kr

 

Audi A3

Privatleasa en Audi A3

Muskulösa former: Den dynamiska taklinjen framhäver 5-dörrarsmodellens sportiga karaktär, medan tornadolinjen under sidorutorna och den dynamiska linjen ovanför trösklarna gör karossen ännu smäckrare. Bakpartiet karakteriseras av nya 3D-baklyktor, tydliga linjer och en bred diffusor. En verklig finess är Audi virtual cockpit, som nu också finns för kompaktklassen. Försprång kan anta olika former – se några av dem här. Just nu ingår: Smartphone interface, Parkeringssensor, Farthållare, Audi sound system, Förarinformationssystem, Ljus & regnsensor, Automatisk 2-zons klimatanläggning, Glanspaket, Xenon plus & pre sense front (autobroms).

Audi A3 Sportback 1.4 TFSI 150 hk Proline
Privatleasing fr. 2 695 kr/mån. Kontantpris fr. 249 500 kr.

 

Audi Q3

Glädjespridaren

Med sin progressiva och sportiga design är Audi Q3 en SUV som drar blickarna till sig. En bil som är lika hemtam i stan som den är i terrängen. Pigg, tuff och smidig. Den nya generationen av kraftfulla TDI- och TFSI-motorer bjuder på ännu högre effekt och ännu lägre förbrukning – för optimal körglädje ur alla synvinklar.

Audi Q3 2.0 TDI 150 hk quattro® Sport
Privatleasing för 2 999 kr/mån inkl. serviceavtal

 

2017-05-31-MOT-Audi-A3-Sportback

Kraft, balans och prestation.

Muskulösa former: Den dynamiska taklinjen framhäver 5-dörrarsmodellens sportiga karaktär, medan tornadolinjen under sidorutorna och den dynamiska linjen ovanför trösklarna gör karossen ännu smäckrare. Bakpartiet karakteriseras av nya 3D-baklyktor, tydliga linjer och en bred diffusor. En verklig finess är Audi virtual cockpit, som nu också finns för kompaktklassen. Försprång kan anta olika former – se några av dem här.

Audi A3 Sportback 2.0 TFSI 190 hk quattro® S line edition

Pris från 299 000 kr

 

Läs mer om

motorcentralen_bildpuff_litenmotorcentralen_bildpuff_litenmotorcentralen_bildpuff_liten