Audi

Nya Audi Q8.

Nya Audi Q8 är det bästa av två världar när den kombinerar en elegant fyradörrars lyxkupé med den praktiska mångsidigheten hos en stor SUV. Rikligt utrustad och med quattro® som standard tar den stora kliv framåt såväl bildligt som bokstavligt. Samtliga motoralternativ i Audi Q8 har elektrifierad mildhybrid som sänker förbrukningen och höjer komforten.

På den svenska marknaden kommer Audi Q8 med det bästa infotainmentsystemet – MMI navigation plus – som standard. Det inkluderar dataöverföringsmodulen Audi connect med LTE Advanced-standard och en Wi-Fi-hotspot. Onlinetjänsterna från Audi connect uppgraderar ruttplaneringsprocessen med prediktiva funktioner. Utöver allt detta gör den naturliga röststyrningen Audi Q8 till en intelligent dialogpartner.

Business by Audi från 674 400 kr. Förmånsvärde från 5 625 kr/mån

 

Bli bland de första med helt nya A6 Avant!

Nya A6 Avant är en ganska unik bil. Den är lika mycket en perfekt familjebil som en briljant tjänstebil. Är det komforten? Är det designen? Är det den nya, elektrifierade motorn med mildhybrid? Oavsett är den nya generationen A6 här, med mer säkerhet och innovativ teknik än någonsin förut.

Den erbjuds med två kraftfulla motorer – en dieselmotor och en bensinmotor. Alla motorer är utrustade med den nya Mild-Hybrid-teknologin.

Just nu har vi ett introduktionserbjudande för tjänsteförare på alpinpaketet med fjärrstyrd parkeringsvärmare samt dragkrok för 0 kr (till ett värde av 18 500 kr). Erbjudandet gäller t.o.m 31 oktober 2018.

 

Ikonisk 20-åring i uppdaterad form.

År 1998 lanserades den sportiga och designikoniska Audi TT som nu får en omfattande uppdatering.

Audi TT är en modell där körglädje, design och detaljer står i fokus. Aluminium i den förarorienterade miljön, en kort rund växelspaksknopp, det karaktäristiska tanklocket och runda dubbla ändrör är typiska för sportbilen och designen med de tydliga geometriska formerna har fans över hela världen.

Det har Audi har gjort till den tredje generationen är att de bland annat har förstärkt sportbilskänslan med exempelvis skarpare linjer och bättre prestanda. Man har även förbättrat standardutrustningen. Utöver den digitala förarmiljön med virtual cockpit, som lanserades i just Audi TT, ingår nu bland annat även Audi drive select och multifunktionsratt plus, som gör det möjligt att styra infotainmentsystemet och röststyrningen via ratten.

Audi TT kommer till oss i slutet av år 2018, men din order går att lägga redan i slutet av september. Priset för coupéversionen startar vid cirka 348 000 kr.

Premiär för nya Audi Q3.

Den 25 juli 2018 var det premiär för nya Audi Q3! I ett pressmeddelande på www.audi.se meddelar Audi att den uppdaterade modellen både är rymligare och mer praktisk än föregångaren. Dessutom har designen blivit djärvare med både nydesignad front och vässade sidolinjer.

Självklart är den även utrustad med en helt ny, digital förarmiljö och är intelligent uppkopplad tack vare Audi connect. Audi Q3 sätter även en ny nivå när det gäller assistanssystem. Som standard ingår bl.a. Audi pre sense front med autobroms för fotgängare, cyklister och andra fordon liksom lane daparture warning som varnar och hjälper föraren att inte lämna sin fil oavsiktligt.

 

Försäljningsstart. Den andra generationen Q3 lanseras i Sverige i november, men säljstarten är planerad till september. Svenska priser är ännu ej fastställda, men håll gärna utkik på vår webb för mer information!

En suv med quattro ultra.

Nästa generation Audi Q5 har blivit både rymligare, smartare och roligare att köra. Med den senaste quattro® teknologin kan du ta dig vart du vill, när du vill, oavsett om du ska genom stadstrafik eller den tuffa vinterterrängen.

Audi Q5 2.0 TDI 190 hk quattro S tronic Sport Proline Edition

Utrustad med blåa quattro ultra, S troni (aut), assistanspaket, connectiviypaket, LED-strålkastare.
Pris från 386 500 kr. Företagsleasing från 3950 kr. Förmånsvärde från 2642 kr.

Assistanspaketet och Connectivitypaketet ingår (värde 22 800 kr).

Lägg till alpinpaketet (parkeringsvärmare och dragkrok) för 14 900 kr (ord. pris 29 800 kr).

 

Audi planerar för fler eldrivna bilar.

Det var vid företagets årsstämma som den nya strategin ”Audi.Vorsprung.2025” presenterades. Målet är att var tredje kund ska kunna välja en eldriven bil år 2025. Därför kommer samtliga modellserier erbjudas i laddbara varianter – majoriteten helt eldrivna och en mindre andel plug-in hybrider. Planen är alltså att Audi ska sälja cirka 800 000 eldrivna bilar år 2025.

Audi-chefen Rupert Stadler meddelande i samband med årsstämman att målet är att revolutionera mobiliteten och att Audi ska vara nummer 1 bland premiumtillverkarna, med bilar som ska kunna användas i vardagen utan kompromisser med högsta kvalitet och körglädje.

Läs mer här

 

Du lever bara en gång.

Audi A7 – en bil man inte missar: Från de uppgraderade lyktorna med sin unika design, via den upprätta fronten med den breda single frame-grillen till den coupéliknande silhuetten och det skarpskurna bakpartiet – Audi A7 Sportback är ambassadör för ett nytt revolutionerande formspråk samtidigt som den stolt visar sina klassiska quattro-gener – ett tydligt bevis på att man kan förbli sin egen stil trogen även när man ger den ett nytt uttryck.

Audi A7 Sportback 55 TFSI 340 hk quattro® S tronic

Pris från 662 000 kr

Audi A8 tar hem prestigefyllt pris!

Det var under onsdagen den 28 mars som Audi fick ta emot priset World Luxury Car 2018 vid New York Auto Show. Som Audi själva uttrycker det så är vinsten ännu ett bevis för lyxbilens roll som referens för märkets devis “Vorsprung durch Technik.”

Juryn bestod av över 80 medlemmar från totalt 24 länder och det var en rad aspekter som togs i beaktning utöver känsla, komfort och och säkerhetsnivå, till exempel miljöaspekter och köregenskaper. Årets pris utgör den nionde totalsegern för Audi i World Car Awards.

 

Världspremiär för RS 5 Sportback!

Den nya prestandamodellen från Audi Sport visades för första gången i New York i månadsskiftet mars/april och utgör ett helt nytt alternativ för den som söker en riktigt sportig bil, men som även ska funka till vardags.

Lanseringen i USA och Kanada sker hösten år 2018. I Sverige introduceras den år 2019.

 

 

Glädjespridaren

Med sin progressiva och sportiga design är Audi Q3 en SUV som drar blickarna till sig. En bil som är lika hemtam i stan som den är i terrängen. Pigg, tuff och smidig. Den nya generationen av kraftfulla TDI- och TFSI-motorer bjuder på ännu högre effekt och ännu lägre förbrukning – för optimal körglädje ur alla synvinklar.

Audi Q3 2.0 TDI 150 hk quattro® Sport
Privatleasing för 3 295 kr/mån
Pris från 330 600 kr

 

Nya Audi A6 Sedan.

Äntligen är Audi A6 Sedan officiell- Vi känner igen det nya formspråket från Audi A7 och Audi A8, med skarpa linjer och lång motorhuv. Tack vare en lång och bred grill får bilen ett sportigt utseende. Baktill har nya Audi A6 nio vertikala LED-ribbor och dynamiska blinkers som ingår i den högsta utrustningsnivån.

Teknikmässigt så är den utrustad med avancerade säkerhets- och assistanssystem och i standardutrustningen hittar vi bland annat adaptiv förarassistans med farthållare, filhållare och kökörningsassistent och mycket mer.

55 TFSI 340 hk quattro S tronic Proline Sport 

Pris Business by Audi: 484 300 kr

50 TDI 284 hk quattro Tiptronic Proline Sport

Pris Business by Audi: 522 300 kr

 

En tusenkonstnär.

Audi Q2 är verkligt allround – den passar lika bra för lite äventyr offroad som den gör till vardags och på semestern. Med en ungdomlig och kaxig look och massor av högteknologisk utrustning ombord kombinerar denna kompakta SUV progressiv design med funktionalitet på hög nivå. Uppkopplingsmöjligheter, infotainment- och assistanssystem ligger fullt i klass med de i större modeller.

Audi Q2 1.0 TFSI 116hk Proline är utrustad med LED-strålkastare, LED-bakljus med dynamisk blinkers, Connectivitypaket (inklusive Smartphone interface, navigationsförberedelse & Audi music interface), parkeringssensorer bak, farthållare, ljuspaket, förarinformationssystem, 3-ekrad multifunktionsratt, automatisk 2-zons klimatanläggning samt mittarmstöd fram.

Privatleasing fr.2995 kr/mån . Kontantpris fr.268 800 kr

 

Privatleasa en Audi A3

Muskulösa former: Den dynamiska taklinjen framhäver 5-dörrarsmodellens sportiga karaktär, medan tornadolinjen under sidorutorna och den dynamiska linjen ovanför trösklarna gör karossen ännu smäckrare. Bakpartiet karakteriseras av nya 3D-baklyktor, tydliga linjer och en bred diffusor. En verklig finess är Audi virtual cockpit, som nu också finns för kompaktklassen. Försprång kan anta olika former – se några av dem här. Just nu ingår: Smartphone interface, Parkeringssensor, Farthållare, Audi sound system, Förarinformationssystem, Ljus & regnsensor, Automatisk 2-zons klimatanläggning, Glanspaket, Xenon plus & pre sense front (autobroms).

Audi A3 Sportback 1.5 TFSI 116 hk Proline
Privatleasing fr. 2 595 kr/mån. Kontantpris fr. 249 900 kr.

 

Realisera drömmen.

Vi erbjuder en rad olika lösningar för dig att finansiera din nya Audi. Ett bekvämt sätt är att leasa bil privat, för den bärande tanken med privatleasing är enkelhet. Beställ och betala en leasingavgift per månad.  Audi A1 ger en sofistikerad livsstil – uttryckt i kompakt format. Med massor av möjligheter för att anpassa bilen efter hur just du vill ha den – och göra den unik. En bil som imponerar och alltid är lika fascinerande. Med ännu effektivare teknik och med ännu mer avancerade kommunikationslösningar. A1 Sportback – verklig storhet kan ta sig många olika former.

Audi A1 Sportback 1.4 TFSI 125 hk Proline

Utrustad med bland annat:

» Xenon-strålkastare » Bluetooth-gränssnitt » Förarinformationssystem » Automatisk klimatanläggning Admiredpaketet (+200 kr/mån): » Metalliclack » S line exteriörpaket » 17″ aluminiumfälgar » LED-bakljus Active styled-paketet (+200 kr/mån): » 17″ aluminiumfälgar i Cavo-design » Skärm- och tröskelbreddare » Front- och bakkjol

Privatleasing för endast 2 095 kr/mån.
Pris från. 206 000 kr

 

 

Det eleganta sättet att gå dina egna vägar.

Audi A6 Allroad Proline Edition 3.0 TDI quattro S tronic.

Varför alltid ta samma väg som alla andra? Audi A6 allroad quattro är en bil som låter dig upptäcka helt nya vägar och bemästra alla utmaningar. Bl.a. tack vare sin adaptiva luftfjädring. Detta elektroniskt styrda system har steglös dämpning och anpassar automatiskt fjädringen efter de aktuella körförhållandena. Finns med 190 hk, 218 hk, 272 hk och 320 hk.

Pris från 489 000 kr
Företagsleasing 5995 kr/mån
Förmånsvärde 3600 kr

En bild säger mer än tusen ord.

Audi A4 Avant 2.0 TDI Sport 190 hk  quattro® S tronic Proline Edition

Om en bild säger mer än tusen ord, tänk då vad en provkörning gör!

Audi A4 Avant är rymligare, elegantare och sportigare än någonsin. Den är en intelligent mix av elegant design och praktisk funktionalitet – och mycket mer. Innovativa ”Audi virtual cockpit” med sin högupplösta 12,3 tum stora LCD-skärm, och tillvalet Bang & Olufsen sound system med 3D-ljud, är exempel på detaljer som gör att interiören håller ren lyxklass.

Utrustad med bland annat quattro,  S tronic, parkeringsvärmare, sportstolar och LED-strålkastare.

Pris från 341 000 kr
Business lease från 3895 kr/mån

 

Felfritt grepp. Även om ditt hjärta.

A4 allroad quattro visar upp en exklusiv offroad-karaktär. Den kombinerar förstklassig design med maximal funktionalitet och intar en unik position i sin klass. Utställda skärmar och höjd markfrigång gör A4 allroad quattro till en perfekt reskamrat för offroadkörning i lättare terräng. Namnet ger en ledtråd: quattro 4-hjulsdrift betyder att körningen blir mer dynamisk, med mer grepp och driv, och att Audi A4 allroad quattro känns fantastiskt bra att köra på praktiskt taget alla underlag. Proline Edition är ett attraktivt erbjudande för A4 allroad 2.0 TDI 190 hk quattro S tronic. Utöver den generösa standardutrustningen, inkluderar erbjudandet även all utrustning från Proline-paketet samt adaptiv farthållare, Lane assist, kökörningsassistent parkeringssensorer bak och fram samt helljusassistent.

Audi A4 allroad 2.0 TDI 190 hk quattro® S tronic proline edition.

Pris från 364 000 kr Företagsleasing fr. cirka 4295 kr/mån.

 

A5 låter som ett betyg. Det är det också.

Audi A5 Sportback 2.0 TFSI 252 hk quattro S-tronic.

Nya Audi A5 Sportback är ypperlig mix av elegant, emotionell design, funktionalitet på hög nivå och ett överflöd av komfort. Den är en mycket familjevänlig bil med perfekta uppkopplings- och anslutningsmöjligheter och erbjuder dig också de allra senaste infotainmentfinesserna. Dessutom levereras den andra generationen med ett helt nytt upphängningssystem, en högeffektiv och avancerad drivlina och med nya innovativa assistanssystem.

Audi företagsleasing 4050 kr
Företagspris 386 500 kr
Förmånsvärde 2600 kr

Vi bjuder på assistans- och connectivitypaket!

Assistanspaketet består av adaptiv farthållare, filhållningsassistent och kökörningsassistent, parkeringssensorer fram & bak samt helljusassistent. I connectivitypaketet ingår Audi smartphone interface, Audi music interface samt navigationsförberedelse.

 

RS-ikonen är tillbaka. Med besked.

Den fjärde generationen av RS 4 Avant är en vinnande kombination av prestanda, funktionalitet och rymlighet i en fascinerande RS-design.

Från den imponerande single frame-grillen med sitt RS 4-emblem via de muskulösa linjerna och de utställda skärmarna ända bak till RS-sportavgassystemet (tillval) med sina stora ovala ändrör – varenda liten detalj andas sport och ser också till att bilen klarar alla de krav som ställs på den till vardags.

AUDI RS 4 AVANT 2.9 TFSI QUATTRO TIPTRONIC
Pris från 783 500 kr.

 

Audi RS3 Sportback

Från 0 till 100 på raska 4,1 sekunder.

Utvändigt avspeglar Audi RS 3 Sportback sin styrka med stora luftintag, profilerade kjolar och en stilig single frame-grill i svart högglans.

Standardmonterade quattro permanent 4-hjulsdrift svarar tillsammans med den 7-stegade dubbelkopplingsväxellådan S tronic för ännu bättre dynamik och briljans på vägen.

Pris från 546 200 kr

 

mtcrs5

En sprinter i skräddarsydd kostym.

Nya Audi RS 5 Coupé är en vägvinnande mix av elegant design och klassisk RS-prestanda. Med sina dubbla turboaggregat levererar 2.9 TFSI V6 450 hk och ett maximalt vridmoment på 600 Nm vilket borgar för verkligt sportig prestanda. Det räcker med svindlande snabba 3,9 sekunder för RS 5 Coupé att komma upp i 100 km/h från stillastående. Topphastigheten ligger på 250 km/h och kan som tillval höjas till 280 km/h.

Pris från 813 500 kr

 

Audi TT RS

Född på banan. Byggd för vägen.

Nya Audi TT RS är en kompromisslös sportbil och en ledande teknologiplattform. Låg tyngdpunkt, permanent fyrhjulsdrift quattro® och den klassiskt skönsjungande 5-cylindriga TFSI-motorn – nu uppskruvad till 400 hk.

Trevligare än så här blir det inte på fyra hjul.

Pris från 686 800 kr

2017-05-31-MOT-Audi-A3-Sportback

Kraft, balans och prestation.

Muskulösa former: Den dynamiska taklinjen framhäver 5-dörrarsmodellens sportiga karaktär, medan tornadolinjen under sidorutorna och den dynamiska linjen ovanför trösklarna gör karossen ännu smäckrare. Bakpartiet karakteriseras av nya 3D-baklyktor, tydliga linjer och en bred diffusor. En verklig finess är Audi virtual cockpit, som nu också finns för kompaktklassen. Försprång kan anta olika former – se några av dem här.

Audi A3 Sportback 1.5 TFSI 150 hk quattro® S line edition

Pris från 322 200 kr

Privatleasing från 3695 kr/mån

 

Läs mer om

motorcentralen_bildpuff_litenmotorcentralen_bildpuff_litenmotorcentralen_bildpuff_liten